După eşecul cu Germania, din primul meci, se părea că România va rata şi grupele principale, fiind condusă cu 15-11 la pauză de Polonia. Sportivele noastre au reuşit o parte secundă magică: au reintrat repede în meci şi, pe final, nu s-a pus problema victoriei.
Una dintre eroinele come-back-ului a fost Cristina Laslo, autoare a 6 goluri. Ea a fost de altfel declarată jucătoarea meciului.
"Am început foarte, foarte slab. Ne-am găsit cu greu ritmul. În final, e foarte important că am câștigat. Am luat punctele și suntem fericite. Vedem ce mai urmează.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
ACUM 11 ORE
Ne-am îmbunătățit nivelul pe parcurs. Nu a fost ușor, meciul era crucial pentru că ambele echipe nu aveam niciun punct înainte de partidă. Am stat mai bine decât ele, din punct de vedere mental", a zis Laslo, citată de Digi Sport.

România, în grupele principale la Campionatul European

Victoria de azi ne asigură calificarea în grupele principale de la Euro, însă tricolorele vor avea o misiune foarte grea de acum înainte.
Luni, urmează duelul cel mai greu din grupă, cu Norvegia, marea favorită a competiţiei. Dacă nu vom obţine un rezultat bun cu nordicele, vom intra cu 0 puncte în grupele principale şi vom avea şanse infime de calificare în semifinale.
Adversarele următoare vor fi de top, grupa noastră urmând să se încrucişeze cu Grupa C. Dacă se vor respecta calculele hârtiei, de acolo în grupele principale ar trebui să vină Olanda, Croaţia şi Serbia, formaţii care vor pleca având prima şansă în duelul cu Neagu&Co.
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
IERI LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
IERI LA 18:59