Jucătoarele nu erau conștiente că metoda este interzisă, ele fiind asigurate de medicul clubului că totul este în regulă, fiind vorba de o metodă nouă de recuperare. Drept urmare, trei dintre jucătoare au postat pe Instagram imagini cu tratamentul. În cele din urmă, decizia s-a dovedit a fi chiar un autodenunț.
Bianca Bazaliu și Cristina Laslo, ambele aflate în lotul României pentru Mondialul din Japonia, au postat fotografii cu ele în timpul terapiei.
Acest tip de terapie nu poate fi depistat printr-un test anti-dopping, nici măcar prin probe de sânge. Astfel, postările jucătoarelor sunt esențiale.
Handbal
Jucătoarea transferată de CSM București a practicat arte marțiale înainte de a ajunge la handbal
IERI LA 10:17
https://i.eurosport.com/2019/12/19/2739477.jpg
Au fost deja luat măsuri împotriva Coronei Brașov. Toate jucătoarele au fost suspendate de Federația Română de Handbal până la verdictul acordat de Agenția Națională Anti-Doping și WADA (agenția mondială anti-doping). De asemenea, Corona a fost exclusă din EHF.
În condițiile în care jucătoarele se pot aștepta la suspendări de minim un an, Corona Brașov s-ar putea regăsi într-o situație neplăcută. Neavând nicio jucătoare la dispoziție, echipa nu va mai putea cel mai probabil continua acest sezon în campionatul intern și dacă nu se va găsi o soluție, ar putea urma chiar desființarea.
Handbal
EXCLUSIV | Ce sumă a plătit CSM București pentru un transfer efectuat azi în regim de urgență
IERI LA 12:50
Handbal
CSM București a pierdut incredibil meciul de debut din Liga Campionilor
12/09/2021 LA 13:40