Jucătoarele nu erau conștiente că metoda este interzisă, ele fiind asigurate de medicul clubului că totul este în regulă, fiind vorba de o metodă nouă de recuperare. Drept urmare, trei dintre jucătoare au postat pe Instagram imagini cu tratamentul. În cele din urmă, decizia s-a dovedit a fi chiar un autodenunț.
Bianca Bazaliu și Cristina Laslo, ambele aflate în lotul României pentru Mondialul din Japonia, au postat fotografii cu ele în timpul terapiei.
Acest tip de terapie nu poate fi depistat printr-un test anti-dopping, nici măcar prin probe de sânge. Astfel, postările jucătoarelor sunt esențiale.
Handbal
EXCLUSIV. Meciul Rapid-SCM Rm. Vâlcea amânat! Focar de COVID-19 la echipa olteană
ACUM 35 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/12/19/2739477.jpg
Au fost deja luat măsuri împotriva Coronei Brașov. Toate jucătoarele au fost suspendate de Federația Română de Handbal până la verdictul acordat de Agenția Națională Anti-Doping și WADA (agenția mondială anti-doping). De asemenea, Corona a fost exclusă din EHF.
În condițiile în care jucătoarele se pot aștepta la suspendări de minim un an, Corona Brașov s-ar putea regăsi într-o situație neplăcută. Neavând nicio jucătoare la dispoziție, echipa nu va mai putea cel mai probabil continua acest sezon în campionatul intern și dacă nu se va găsi o soluție, ar putea urma chiar desființarea.
Campionatul European
Final incredibil la Europenele de handbal între Suedia și Norvegia!
ACUM 16 ORE
Campionatul European
Danemarca, prima națională calificată în semifinale la Europeanul de handbal masculin
IERI LA 19:06