Cu 10 voturi pentru și 4 împotrivă s-a hotărât că Ligile Naționale se vor relua, conform variantelor propuse de Federația Română de Handbal. Trei membri nu au fost prezenți la această discuție. Este vorba despre vicepreședintele Sorin Dinu și Gheorghe Tadici, managerul HC Zalău, și Jan Mateescu.În acest sens, o decizie finală va fi luată pe 17 mai, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus pe teritoriul României. Consiliul de Administrație al FRH a luat în calcul inclusiv prelungirea stării de urgență de pe 15 mai.
Sezonul la feminin ar urma să fie redeschis pe 5 iunie, cu cele două sferturi de finală rămase de disputat din Cupa României. La masculin, primele jocuri ar urma să fie disputate în 31 mai, restanțele AHC Potaissa Turda – CS Dinamo București și SCM Poli Timișoara – CS HC Buzău 2012. La feminin mai sunt de disputat șapte etape plus turneul Final Four al Cupei României. La masculin mai sunt programate încă trei etape plus turneul Final Four al Cupei României. Nu se va mai juca play-off și play-out.

Programul Ligilor Naționale de Handbal

Handbal
Dinamo caută prima victorie în grupele Ligii Campionilor. La București vine ultima clasată, Porto!
ACUM O ORĂ
FEMININ
  • 5-7 iunie: Cupa României, Turneul Final Four: (sferturile SCM Rm. Vâlcea – Dunărea Brăila, CSM București – CSM Slatina plus semifimale și finale. S-au calificat deja Gloria Buzău și Rapid București)
  • 10-12 iunie: restanța AHCM Slobozia – CSM București (10 iunie); Etapa a 20-a (11 iunie); Etapa a 21-a (12 iunie)
  • 15-21 iunie: etapele 23 și 26 desfășurate normal, în săptămâna în care Vâlcea și CSM București au programate sferturile de finală. În aceste runde, SCM și CSM ar fi trebuit să evolueze cu Corona Brașov, exclusă din campionat. Rămân două restanțe, Vâlcea – Gloria Buzău și Gloria Bistrița – CSM București, care se vor juca la încheierea celui de-al doilea turneu
  • 24-27 iunie: Etapele 22, 24 și 25 în cadrul unui turneu de sală (24-26 iunie): În 27 iunie se vor juca restanțele Vâlcea – Gloria Buzău și Gloria Bistrița – CSM București
MASCULIN
  • 31 mai: restanțele AHC Potaissa Turda – CS Dinamo București (Etapa 10) și SCM Poli Timișoara – CS HC Buzău 2012 (Etapa 23)
  • 9-11 iunie: Etapele 24, 25 și 26 sub formă de turneu
  • 24-25 iunie: Cupa României Fan Courier. Semifinala din 24 iunie dintre CSM Bacău – CS Dinamo București să conteze și pentru Etapa 20 de campionat rămasă restantă
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Steaua a ratat dramatic calificarea în grupele EHF European League!
ACUM 14 ORE
Handbal
Florentin Pera după victoria de la Trofeul Carpați: "Trebuie să dăm încredere tuturor jucătoarelor!"
02/10/2022 LA 10:16