De MARIAN URSESCU
Recunoscut drept un constructor de echipe, Gheorghe Tadici (70 de ani) continuă să crească noi jucătoare la Zalău. An de an, handbalistele crescute de tehnician pleacă la alte cluburi, pe salarii mult mai mari.
”Zalăul nu are bani să plătească salarii cu multe zerouri în coadă. Sunt cluburi care plătesc mult mai bine în Liga Națională, noi nu le putem face concurență”, a declarat Gheorghe Tadici.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
ACUM 18 ORE
În ultimii ani, de la Zalău au plecat multe jucătoare, dar din păcate pentru ele, puține au dat satisfacție la noile cluburi. Și acum, handbalistele aflate la final de contract cu Zalăul, au oferte tentante.

Popescu și Lazea ajung la Slatina

Două dintre jucătoarele Zalăului, Teodora Popescu și Sabrina Lazea au semnat în sezonul viitor cu CSM Slatina. Pivotul Teodora Popescu are 23 de ani și joacă din 2018 la Zalău, venind de la SCM Craiova. A devenit rapid o jucătoare de bază, atât în faza de apărare, cât și în cea de atac.
https://i.eurosport.com/2022/04/10/3353014.jpg
Sabrina Lazea are 24 de ani și este o handbalistă specializată pe faza de apărare. Ea evoluează din 2017 la Zalău și jocul său a crescu considerabil de la sezon la sezon.

Jlezi și Mitrache au semnat cu Cisnădie

Alte două handbaliste care nu vor mai juca din sezonul viitor la Zalău sunt extrema dreapta Cristina Mitrache și pivotul Mouna Jlezi. Mitrache (26 de ani) a mai plecat de la Zalău, a ajuns în Suedia, la un club din liga a doua, dar apoi s-a întors la clubul de la poalele Meseșului. Jucătoarea crescută la Rm. Vâlcea va juca la Măgura Cisnădie, acolo unde a mai avut o apariție de un sezon.
Tunisianca Mouna Jlezi (30 de ani) a venit la Zalău în 2020, de la Unirea Slobozia. Componentă a naționalei Tunisiei, Jlezi este una dintre cele mai bune marcatoare ale Zalăului, în acest sezon având 56 de reușite. Ca și Mitrache, Jlezi a semnat cu Măgura Cisnădie.
În ultimii ani, de la Zalău au mai plecat jucătoare importante precum Alexandra Severin (Minaur Baia Mare), Claudia Constantinescu, Alexandra Dindiligan (CSM București), Valentina Bardac (Măgura Cisnădie), Irina Ivan (Dacia Mioveni), Cristiana Nica (SCM Craiova). În locul lor au fost aduse jucătoare tinere. De altfel, HC Zalău are echipa cu cea mai mică medie de vârstă din Liga Națională.
După 21 de etape, HC Zalău ocupă locul 8 în Liga Florilor, cu 34 de puncte. Obiectivul echipei este de a termina între primele opt formații.
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
ACUM 19 ORE
Handbal
CSM București joacă a 8-a finală de Cupa României consecutivă!
IERI LA 09:50