Gheorghe Tadici a intrat într-un nou scandal de proporții, după ultimul meci al anului susținut de echipa lui, HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea (scor 21-20). El a fost surprins de camerele de luat vedere cum o bruschează pe extrema Alexandra Vrabie.
"Un ticălos! Și când te gândești că are atâția susținători care cred în discursurile sale populiste...
Cea mai mare pedeapsă pentru acest individ periculos este să nu mai semneze nimeni cu Zalău. Oricum, reușește să mai păcălească doar tinere jucătoare care nu au variante mai bune, sau părinți naivi și inconștienți care își trimit copiii într-un astfel de mediu toxic", a fost comentariul postat pe pagina Handbal Feminin pe Facebook, cu peste 50.000 de urmăritori.
Handbal
Dinamo a făcut scor cu Potaissa Turda! 43 de goluri marcate de alb-roșii!
ACUM 37 MINUTE
Facebook

Gheorghe Tadici, criticat dur și în străinătate

Imaginile postate de sursa amintită au fost preluate de mass-media din țară, dar și de cea din străinătate.
"Sunt niște imagini triste. E îngrozitor că lui Tadici încă îi sunt permise aceste lucruri. E scandalos! E momentul ca cineva să îl oprească, acum și pentru totdeauna. E un tratament inacceptabil la care le supune pe jucătoare. Face asta de ani buni, chiar speram că s-a liniștit. Rusul Trefilov avea un comportament asemănător, dar nu l-am văzut să aplice corecții fizice", a spus Svele, la postul unde este expert pe handbal, TV2.
După apariția acestui scandal, la 5 zile distanță de la meciul de campionat amintit, Gheorghe Tadici a avut o primă reacție, într-un interviu acordat pentru adevărul.ro. Antrenorul a declarat că nu a bruscat-o pe Alexandra Vrabie şi a dezvăluit şi ce dialog a avut cu jucătoarea.

Gheorghe Tadici: "Ce se doreşte, de fapt?"

"Jucătoarea e plecată acum, e pe la Făgăraş parcă. Mi-a dat mesaj şi m-a întrebat: 'Domnul profesor, ce se întâmplă cu atâta tam-tam? Pentru ce se insistă pe faza asta? Era normal ca dumneavoastră să ma opriţi şi să-mi atrageţi atenţia să nu mai persist în greşelile comise până atunci'. Asta mi-a scris fata.
Ce se doreşte, de fapt? Vrem antrenori-roboţi care n-au voie să le zică nimic jucătoarelor?! La faza respectivă, eu am oprit-o pe Alexandra şi am întrebat-o: 'Dar noi ce am antrenat în ultimele zece zile? Unde arunci?'. Ea mi-a răspuns, după care i-am zis: 'Treci pe bancă'.
Pe imagini s-a văzut că aş fi împins-o. Dar ea, de fapt, trecea prin faţa mea şi eu voiam să mă întorc la joc. Ah, că eram încruntat? Păi, era gălăgie în sală şi eram concentrat. N-aveam nimic cu Alexandra. Dar noi ce vrem, de fapt? Poate că nici nu mai am voie să clipesc…Dar eu cred că tot acest scandal are legătură cu altceva", a precizat Gheorghe Tadici.
Fostul selecționer al României a primit deja o suspendare de 8 etape în acest sezon, redusă apoi la 4 etape, după o partidă în deplasare cu Dunărea Brăila, în care a adresat câteva cuvinte grele jucătoarelor sale, în timpul unui time-out.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Handbal
Liga Florilor a trimis cele mai multe jucătoare la Euro 2022: 31 de ”straniere” și 18 românce!
IERI LA 16:18
Handbal
Cristina Neagu, nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a anului
IERI LA 18:29