Lupta pentru titlu în Liga Florilor este pasionantă. În penultima etapă, Rapid și CSM București au câștigat cu SCM Craiova (36-26), respectiv Zalău (26-24), astfel că formația campioană se va decide în ultima etapă, giuleștencele fiind la mâna lor, deoarece au un punct avans.
Victoria chinuită a CSM-ului la Zalău a creat o stare de spirit tensionată în tabăra "Tigroaicelor", iar Cristina Neagu a răbufnit la final, postând un mesaj dur pe site-urile de socializare. Marea handbalistă a insinuat că formația ardeleană a jucat pe viață și pe moarte în duelul de ieri, în timp ce la alte meciuri a lăsat-o mai moale, cu trimitere evidentă la confruntările cu Rapid.
Citește și:
Handbal
Adrian Vasile nu va primi un nou contract! Cine îl va înlocui la naționala feminină de handbal
ACUM 7 ORE

Cristina Neagu, pusă la zid de Gheorghe Tadici

Gheorghe Tadici nu a rămas dator și a pus-o la zid pe Neagu, evidențiind că aceasta câștigă un salariu uriaș, probabil cât toată echipa pe care el o antrenează. În plus, tehnicianul s-a legat de faptul că CSM nu a obținut niciun rezultat notabil de când Neagu a ajuns la echipă, iar aceasta nu ajută prea mult la dezvoltarea jucătoarelor românce din jurul său.
"Mi-ar conveni și mie să câștig un miliard pe lună, pentru două-trei ore de muncă pe zi. Și restul păcăleală! Care sunt rezultatele obținute de CSM București de când a venit Neagu? Dacă pentru Cupa României și campionat e nevoie de aproape 4 milioane de euro de euro buget... Astăzi, pe ce vorbim acum, au buget de 8 ori mai mare decât noi și au nevoie de ajutor pentru a câștiga. E lamentabil. Vreau să știu și eu ce a crescut în jurul ei. A crescut o Perianu, o Bazaliu, o Zamfir? Sau alte jucătoare care au fost în jurul ei, a crescut cineva? În jurul ei este un vid!", a spsu Tadici, citat de digisport.ro.
Ultima etapă în Liga Națională se va juca duminică. Rapid București evoluează la Vâlcea, iar CSM București, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare. Rapid are 66 de puncte, CSM unul mai puțin. Doar dacă echipa antrenată de Carlos Viver se încurcă la Vâlcea, CSM București mai poate câștigat titlul!
Handbal
EXCLUSIV | Raul Nantes pleacă de la Dinamo! Ce jucători se vor mai despărți de campioană
04/07/2022 LA 08:37
Handbal
Naționala României U20 a terminat pe locul 18 la Campionatul Mondial de tineret
01/07/2022 LA 16:20