Gloria Buzău, actuala deținătoare a Cupei României și Supercupei României la handbal feminin, și-a definitivat în linii mari echipa pentru sezonul 2022/23. Clubul a anunțat azi oficial că a realizat cinci achiziții pentru următoarea stagiune:
  • Valentina Blazevic (centru, Măgura Cisnădie)
  • Yaroslava Burlachenko (pivot, Minaur Baia Mare)
  • Dzyiana Ilyna (centru / inter stânga, Podravka Koprivnica)
  • Ana Maria Iuganu (extremă stânga, Gloria Bistrița)
  • Kristina Prkacin (inter stânga, Lokomotiva Zagreb)

Cine sunt cele cinci achiziții anunțate de Gloria Buzău

Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
ACUM 4 ORE
Blazevic și Burlachenko sunt jucătoare cheie azi la echipele pe care le reprezintă în Liga Națională. Iuganu se reîntoarce la Buzău, după un sezon nereușit la Bistrița. Ilyna are la rândul ei experiență în Liga Națională, după ce a fost jucătoare de bază la Dunărea Brăila și Gloria Bistrița în sezoanele anterioare. În fine, Kristina Prkacin este o noutate pentru hamndbalul din România. Interul a făcut parte din lotul Croației care în 2020 a obținut medalia de bronza la Campionatul European.
"Pe această cale le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru echipa noastră și le urăm succes în noua lor 'carieră' de mămici, Andreei Rotaru și Anei Maria Savu.", a mai anunțat clubul din Buzău.
Gloria Buzău este pe locul 6 în Liga Națională, dar speră să mai urce două locuri, pentru o nouă calificare în cupele europene.
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
ACUM 5 ORE
Handbal
CSM București joacă a 8-a finală de Cupa României consecutivă!
ACUM 11 ORE