De MARIAN URSESCU
Gloria Buzău i-a administrat Rapidului a doua înfrângere în actuala ediție de campionat. Echipa pregătită de Adrian Chiruț a învins cu 30-25 la capătul unui meci controlat total.
Liderul Ligii Florilor a marcat un singur gol în primele 10 minute și Buzăul s-a distanțat rapid la 5-1 pe tabelă. Portarul Marta Batinovic a prins o zi extraordinară și a dat multă încredere echipei. Joc excelent la Buzău și pentru Mădălina Zamfirescu, Alina Czeczi, Alexandra Subțirică și Maria Petrovic.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
IERI LA 15:36
Rapidul a avut probleme de la 9 metri, doar Eliza Buceschi jucând mai aproape de adevărata valoare. În rest, evoluții slabe pentru Fraga Fernandez, Azenaide Carlos, Sorina Tîrcă. Giuleștencele au avut noroc în prima repriză cu portarul Julie Foggea care a păstrat diferența în limite normale.

Cinci victorii consecutive pentru Buzău

În partea a doua gazdele au avut de multe ori șapte goluri avantaj, dar pe final au scăzut ritmul și bucureștencele au mai redus din diferență. S-a terminat 30-25, a cincea victorie consecutivă în campionat pentru Buzău.
Practic, după ce Aurelian Roșca a demisionat de la conducerea echipei, Buzău a câștigat trei meciuri cu secundul Romeo Ilie pe bancă și două cu noul tehnician, Adrian Chiruț, adus de la CSU Suceava.
https://i.eurosport.com/2022/02/19/3322966.jpg
Gloria a egalat SCM Rm. Vâlcea, pe locul 3 în clasament, având 31 de puncte. Oltencele au încă un meci mai puțin disputat.
Rapidul nu a profitat de pasul greșit făcut de CSM București pe teren propriu, 23-23 cu Gloria Bistrița. Sunt patru puncte acum distanță între ea și campioană, 39 față de 35. Dacă Vâlcea își câștigă restanța cu Deva, echipa lui Bent Dahl revine și ea în lupta la titlu, la cinci lungimi distanță de liderul Rapid.

Urmează derbyul cu CSM București

Etapa viitoare, a 16-a, vor fi două meciuri care pot stabili multe în Liga Florilor. În Giulești se va juca duelul între primele două clasate, Rapid și CSM București, iar la Rm. Vâlcea, se vor întâlni locurile 3 și 4: SCM Rm. Vâlcea și Gloria Buzău!

Craiova a câștigat la Mioveni

Tot în cadrul etapei a 15-a în Liga Florilor, SCM Craiova a reușit să câștige la Mioveni cu Dacia, scor 24-21. Echipa antrenată de Bogdan Burcea a luat o opțiune serioasă în evitarea barajului pentru liga secundă. CSM Slatina a învins și ea HC Zalău, 27-22, și a egalat Mioveniul în clasament. Slatina și Dacia Mioveni rămân însă, cu 15 puncte, pe locurile de baraj, departe însă de retrogradarea directă, acolo unde se află CSM Deva (0 puncte) și Știința București (3).
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
21/05/2022 LA 15:44