Ungaria avea două variante din trei (victoria și egalul) pentru a merge în grupele principale și, după cum a început meciul contra tricolorelor, totul părea o formalitate. Jucătoarele maghiare au condus cu 5-0 și 16-10 la pauză, însă Neagu&Co au dat dovadă de eroism: nu au cedat niciun moment, au crezut până la final în șansa lor și s-au impus în ultimele secunde.
Un rezultat mare pentru România, care ne duce în grupele principale, acolo unde vom întâlni Rusia, Suedia și Japonia.

Jucătoarele maghiare, în brațele deznădejdii

Liga Campionilor
Dinamo, înfrângere drastică în Liga Campionilor! PSG a făcut instrucție cu trupa lui Xavi Pascual
ACUM 11 ORE
De partea cealaltă, Ungaria a căzut pradă deznădejdii, înfrângerea venind ca un bumerang pentru sportivele maghiare, care, probabil, la un moment dat considerau că s-au calificat deja.
Jucătoarea lui Ferencvaros Aniko Kovacsics, medaliată cu bronz la Euro în 2012, nu și-a putut stăpâni emoțiile la final, mai ales că maghiarele nu au ratat doar grupele principale, ci și, în proporție mare, participarea la Jocurile Olimpice.
"Nici nu pot vorbi, nu știu ce să spun", și-a început discursul sportiva, în timp ce se lupta cu lacrimile. "După o primă repriză grozavă, am făcut multe greșeli. Am ratat, dar am luat foarte multe goluri, pe erori în apărare. Am încercat totul și, chiar dacă am jucat prost, am fost convinse până la final că putem învinge. Nu știu ce să spun, nu șitu ce s-a întâmplat", a mai adăugat Aniko.
România va debuta în grupele principale duminică, de la ora 08:00, împotriva învingătoarei partidei Rusia - Suedia (care se desfășoară la această oră și dă echipa câștigătoare din acea grupă).
Liga Campionilor
Ghinion teribil pentru Dinamo înainte de super-meciul cu PSG, din grupele Champions League
IERI LA 12:09
Handbal
Adio grupe? HC Dobrogea Sud Constanța a suferit o înfrângere dură în Liga Europeană
21/09/2021 LA 18:39