Handbal

Jucătorii lui PSG, mâhniți de decizia EHF: "Este nedrept pentru noi"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Rodrigo Corrales sous le maillot de l'Espagne

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
26/04/2020 la 14:12

Și jucătorii lui PSG sunt afectați de decizia luată de EHF vineri. Mulți dintre handbaliștii parizieni se vor transfera la alte echipe sau se vor retrage, astfel că nu vor mai putea să joace în Final Four-ul de la finalul anului.

Din cauza crizei coronavirus, Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, vineri, că barajul pe care Dinamo trebuia să-l dispute cu Paris Saint-Germain pentru calificarea în sferturile de finală ale Champions League a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit tot sportul în loc odată cu izbucnirea primelor cazuri. Turneul Final Four al Champions League la masculin a fost amânat pentru 28 şi 29 decembrie, iar echipele calificate sunt FC Barcelona, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel şi Telekom Veszprém HC, care au ocupat primele două locuri în grupele A şi B.

O decizie care a creat multă frustrare în rândul dinamoviștilor, care erau neînvinși în actuala ediție de Liga Campionilor. Și mulți dintre handbaliștii lui PSG sunt extrem de frustrați de hotărârea EHF, dar din altă perspectivă: amânarea competiției spre finalul anului îi va opri pe mulți să mai joace, aceștia aflându-se pe punctul de a se retrage sau de a da curs altor transferuri.

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

Este cazul lui Rodrigo Corrales, portarul de 29 de ani care în trecut a evoluat și la Barcelona. Acesta se înțelesese deja cu Veszprem, unde va ajunge din vară. El totuși se poate consola cu gândul că și echipa maghiară e calificată în Final Four, astfel va avea o șansă să lupte pentru trofeul Ligii Campionilor.

"Pentru mine, care voi pleca vara aceasta, este o veste tristă. Am venit aici pentru asta, pentru a câștiga Liga Campionilor cu PSG. Când crezi atât de mult într-o provocare cu o echipă, este frustrant că nu poți merge până la capăt. Am crezut cu toată inima că voi câștiga Liga Campionilor sezonul acesta, cu PSG. Nu sunt singurul care este trist. Este și cazul lui Sander (n.r. acesta se va transfera la Kiel) și a altora care fie se vor retrage, fie vor merge să joace în altă parte. Pentru noi toți este nedrept. Ne-ar fi plăcut să facem un "Last Dance", ca Bulls și Jordan. Dar sănătatea este mai importantă decât sportul. Trebuie să accepți asta. Această decizie este probabil cea mai bună opțiune pentru a încheia sezonul. Dar aș fi preferat să fiu în Final Four cu PSG, să închid acest capitol înainte de a deschide altul cu Veszprém", a spus Rodrigo Corrales pentru leparisien.fr.

E Premier League

00:01:11

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Handbal

Încă trei lovituri pe piața transferurilor date de Dinamo. Alouini, Kuduz si Mamdouh au semnat!

23/05/2020 LA 10:39
Handbal

Dinamo, lovitură uriașă pe piața transferurilor! Valentin Ghionea revine în Ștefan cel Mare

22/05/2020 LA 12:25
Subiecte asemănătoare
Handbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

Ultimele videoclipuri

Handbal

#DORdeSPORT cu Ana Maria Tănăsie

00:08:09

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe