Din cauza crizei coronavirus, Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, vineri, că barajul pe care Dinamo trebuia să-l dispute cu Paris Saint-Germain pentru calificarea în sferturile de finală ale Champions League a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit tot sportul în loc odată cu izbucnirea primelor cazuri. Turneul Final Four al Champions League la masculin a fost amânat pentru 28 şi 29 decembrie, iar echipele calificate sunt FC Barcelona, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel şi Telekom Veszprém HC, care au ocupat primele două locuri în grupele A şi B.
O decizie care a creat multă frustrare în rândul dinamoviștilor, care erau neînvinși în actuala ediție de Liga Campionilor. Cel mai afectat a fost, potrivit lui Petre Cozma, chiar căpitanul Dan Savenco. De înțeles în condițiile în care acestuia i s-a refuzat o șansă unică, poate ultima să evolueze la acest nivel, având în vedere că va împlini în curând 35 de ani.
"Toată lumea e tristă la echipă. L-am sunat pe Savenco, plângea. Sărăcul băiat... Am vorbit și cu alți jucători, erau distruși. M-au sunat și băieți din galerie, mă întrebau ce să facem!? Oricum, am ieșit cu fruntea sus, fără nicio înfrângere în Liga Campionilor", a declarat Petre Cozma, la Digi Sport.
Handbal
Cristina Neagu, show în Croația, iar CSM București a obținut prima victorie în Liga Campionilor
ACUM 13 ORE
Petre Cozma regretă că dubla nu va mai avea loc și din perspectiva întâlnirii cu cel mai mare jucător al lumii, Nikola Karabatic. Francezul fusese bun prieten cu regretatul Marian Cozma, astfel că partida de la București ar fi reprezentat un bun prilej pentru a depăna amintiri.
"Eu mă cunosc cu Karabatic, era prieten cu fiul meu, Marian. El și Nagy (n.r. - handbalist maghiar, fost coleg cu Marian la Veszprem) au vrut să-l ducă pe fiul meu la Barcelona, când juca pentru Veszprem. Așa a fost să fie, sportul românesc a pierdut un spectacol de zile mari. Pentru noi, ca spectatori, ar fi ieșit un spectacol de o frumusețe rară", a mai spus Petre Cozma.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor
Dinamo, înfrângere drastică în Liga Campionilor! PSG a făcut instrucție cu trupa lui Xavi Pascual
23/09/2021 LA 20:10
Liga Campionilor
Ghinion teribil pentru Dinamo înainte de super-meciul cu PSG, din grupele Champions League
22/09/2021 LA 12:09