Handbal

"L-am sunat pe Savenco, plângea". Dinamoviștii, la pământ după ce EHF i-a șters din Champions League

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Dan Savenco

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
25/04/2020 la 11:00

Petre Cozma e extrem de dezamăgit că EHF a eliminat-o pe Dinamo din Champions League, fără ca formația din Ștefan cel Mare să aibă șansa să își măsoare forțele cu PSG. Dan Savenco, stâlpul apărării și căpitanul echipei, a fost cel mai dezamăgit de hotărârea luată la "masa verde".

Din cauza crizei coronavirus, Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, vineri, că barajul pe care Dinamo trebuia să-l dispute cu Paris Saint-Germain pentru calificarea în sferturile de finală ale Champions League a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit tot sportul în loc odată cu izbucnirea primelor cazuri. Turneul Final Four al Champions League la masculin a fost amânat pentru 28 şi 29 decembrie, iar echipele calificate sunt FC Barcelona, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel şi Telekom Veszprém HC, care au ocupat primele două locuri în grupele A şi B.

O decizie care a creat multă frustrare în rândul dinamoviștilor, care erau neînvinși în actuala ediție de Liga Campionilor. Cel mai afectat a fost, potrivit lui Petre Cozma, chiar căpitanul Dan Savenco. De înțeles în condițiile în care acestuia i s-a refuzat o șansă unică, poate ultima să evolueze la acest nivel, având în vedere că va împlini în curând 35 de ani.

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

"Toată lumea e tristă la echipă. L-am sunat pe Savenco, plângea. Sărăcul băiat... Am vorbit și cu alți jucători, erau distruși. M-au sunat și băieți din galerie, mă întrebau ce să facem!? Oricum, am ieșit cu fruntea sus, fără nicio înfrângere în Liga Campionilor", a declarat Petre Cozma, la Digi Sport.

Petre Cozma regretă că dubla nu va mai avea loc și din perspectiva întâlnirii cu cel mai mare jucător al lumii, Nikola Karabatic. Francezul fusese bun prieten cu regretatul Marian Cozma, astfel că partida de la București ar fi reprezentat un bun prilej pentru a depăna amintiri.

"Eu mă cunosc cu Karabatic, era prieten cu fiul meu, Marian. El și Nagy (n.r. - handbalist maghiar, fost coleg cu Marian la Veszprem) au vrut să-l ducă pe fiul meu la Barcelona, când juca pentru Veszprem. Așa a fost să fie, sportul românesc a pierdut un spectacol de zile mari. Pentru noi, ca spectatori, ar fi ieșit un spectacol de o frumusețe rară", a mai spus Petre Cozma.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Handbal

Încă trei lovituri pe piața transferurilor date de Dinamo. Alouini, Kuduz si Mamdouh au semnat!

23/05/2020 LA 10:39
Handbal

Dinamo, lovitură uriașă pe piața transferurilor! Valentin Ghionea revine în Ștefan cel Mare

22/05/2020 LA 12:25
Subiecte asemănătoare
Handbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

Ultimele videoclipuri

Handbal

#DORdeSPORT cu Ana Maria Tănăsie

00:08:09

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe