Dinamo nu a reușit să furnizeze încă o surpriză în grupele Champions League la handbal masculin. La fel ca în meciul tur, pierdut cu 36-32, "dulăii" au făcut un meci bun contra Barcelonei, dar au cedat în final, iar șansele la o calificare în fazele eliminatorii sunt din ce în ce mai mici.
Echipa antrenată de Xavi Pascual, fosta legendă a Barcelonei, a fost condusă de la un capăt la altul al partidei. Catalanii au avut doar două goluri avans la pauză (17-15), dar în prima parte a reprizei secunde s-au distanțat și la 5 goluri.
Într-o atmosferă incendiară creată de fani în Sala Polivalentă din capitală, Dinamo a avut câteva șanse bune să revină în meci, dar a ratat câteva atacuri în momente cruciale ale partidei. Cu 5 minute înainte de final, Dinamo s-a apropiat la un singur gol, dar apoi a primit ușor trei goluri la rând și toate speranțele s-au năruit. Ulterior, oaspeții au gestionat fără probleme finalul și s-au impus cu 35-30.
Liga Campionilor
Talant Dujshebaev, mesaj dur către Xavi Pascual după Vive Kielce-Dinamo
10/03/2022 LA 07:53
Citește și:

Dinamo e ultima în clasament, dar speră la calificarea în optimi

În urma acestui rezultat Dinamo rămâne pe ultima poziție în Grupa B, cu 6 puncte, dar diferența față de Porto și Motor Zaporodje este de numai două puncte, astfel că orice este posibil. În ultimele 3 partidei din grupă, Dinamo va juca în deplasare cu Porto și Vive Kielce și acasă cu PSG.
Pentru a obține calificarea în optimile de finală, Dinamo trebuie să termine cel puțin pe locul 6. În aceste condiții, o victorie cu Porto peste 3 zile este esențială. De partea cealaltă, Barcelona speră în continuare la clasarea pe locul doi, care ar duce echipa catalană direct în sferturile de finală.
Liga Campionilor
Cedric Sorhaindo, cel mai titrat jucător care a jucat în România, în fața meciul cu fosta sa echipă
03/03/2022 LA 11:41
Liga Campionilor
Dinamo-PSG | Starurile parizienilor s-au impus cu 39-31 în Sala Polivalentă din București
03/03/2022 LA 11:30