Chiar dacă a pierdut, Dinamo a dat o lovitură de imagine pentru handbalul românesc. Conform ProSport, la campioana României va veni directorul sportiv al Barcelonei, David Barrufet, care s-a aflat în Sala Polivalentă, la duelul dintre cele două echipe.
Se pare că Xavier Pascual, tehnicianul dinamoviștilor, l-ar fi convins să vină în România pentru a lucra din nou alături de el. Cu Xavier Pascual și David Barrufet, Barcelona a câștigat Liga Campionilor în sezonul trecut, iar Dinamo își propune ca din sezonul următor să se califice în Final Four.
Barrufet, multiplu medaliat olimpic, mondial și european, a fost impresionat de atmosfera pe care au creat-o suporterii lui Dinamo la meciul cu catalanii, deși nu au putut umple la capacitate maxima sala din cauza restricțiilor pandemice. Chiar și așa, acesta a fost un motiv puternic pentru care Barrufet a decis să vină în România, în afară de relația foarte bună pe care o are cu tehnicianul spaniol.
Liga Campionilor
De ce nu poate CSM București să concureze cu Gyor. Lista incredibilă de jucătoare din ultimii 4 ani
09/05/2022 LA 12:20
Dinamo se află pe locul 8 în grupa B din grupele Ligii Campionilor, cu 6 puncte după 11 etape, însă dinamoviștii își propun să iasă din grupe. Pentru a se întâmpla acest lucru, trebuie să câștige pe terenul lui Porto în etapa viitoare.
CITEȘTE ȘI:
În tur, Dinamo a pierdut la limită cu Porto, pe teren propriu, scor 26-27.
David Barrufet s-a retras în 2010, iar clubul de handbal Barcelona a retras numărul 16, care a fost purtat de acesta, în semn de respect pentru evoluțiile convingătoare. În sezoanele 2000-2001 și 2001-2002, Barrufet a fost declarat cel mai bun portar din lume
Pentru a obține calificarea în optimile de finală, Dinamo trebuie să termine cel puțin pe locul 6. În aceste condiții, o victorie cu Porto peste 3 zile este esențială. De partea cealaltă, Barcelona speră în continuare la clasarea pe locul doi, care ar duce echipa catalană direct în sferturile de finală.
Liga Campionilor
Tadici: "CSM București poate recupera 2 goluri cu Esbjerg. Eu sper să fie vreo 4-5 goluri la final"
06/05/2022 LA 10:53
Liga Campionilor
CSM București, în fața meciului sezonului. Moment special la disputa cu Esbjerg din Liga Campionilor
29/04/2022 LA 12:14