Dinamo a început impresionant noua campanie din Champions League, câștigând pe teren propriu primul meci, contra polonezilor de la Vive Kielce, scor 32-29. Ambițiile campioanei României sunt mari în această ediție a celei mai importante competiții intercluburi din handbalul european, dar "dulăii" au primit o cruntă lovitură înainte de al 2-lea meci.
Potrivit digisport.ro, antrenorul Xavi Pascual și jucătorii Humet, Racoțea și Shebib s-au infectat cu Covid-19 și nu au făcut deplasarea la Paris, acolo unde Dinamo o va înfrunta mâine seară pe PSG, cel mai bogat club de handbal din lume.
Conform sursei citate, cei patru se simt destul de rău, au febră și vor lipsi din activitatea echipei în perioada următoare.
Liga Campionilor
Dinamo a scos un egal cu GOG, după o revenire spectaculoasă a băieților lui Xavi Pascual
22/09/2022 LA 18:26

Dinamo, aproape de un nou super-transfer

Pentru a susține începutul excelent de sezon, oficialii lui Dinamo lucrează la întărirea echipei. Cotidianul spaniol Marca a anunțat la zilele trecute că Eduardo Gurbindo este pe lista campioanei României. Interul dreapta care este legitimat în prezent la Vardar Skopje este aproape de aproape de a semna cu Dinamo, dar negocierile dintre cele 2 părți nu au fost finalizate, existând tergiversări din cauza sumei de transfer.
Eduardo Gurbindo are un palmares impresionant. În ultimii 9 ani a evoluat la cel mai înalt nivel, 4 ani la FC Barcelona, unde a lucrat tot cu Xavier Pascual, și 5 ani la Nantes. În 2015, el a câștigat și Liga Campionilor, iar în 2013 și 2018 a jucat în alte două finale. La nivel de echipe naționale, Gurbindo a cucerit medalia de aur la Europeanul din 2018. El are alte patru medalii la Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial și Campionatul European.
În acest moment, Dinamo are în lot cinci jucători care au câștigat cel puțin Liga Campionilor în carieră, pe Cedric Sorhaindo, Alex Pascual, Mamdouh Shebib și Khalifa Ghedbane.
Handbal
Echipa de handbal a lui Dinamo s-a reunit! Care e obiectivul pentru sezonul 2022/23
21/07/2022 LA 13:40
Liga Campionilor
Talant Dujshebaev, mesaj dur către Xavi Pascual după Vive Kielce-Dinamo
10/03/2022 LA 07:53