Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ghinion teribil pentru Dinamo înainte de super-meciul cu PSG, din grupele Champions League

Nicu Savin

Actualizat 22/09/2021 la 15:12 GMT+3

Dinamo va juca joi seara cu PSG, în al 2-lea meci din grupele Champions League, dar misiunea campioanei României va fi una infernală, nu doar pentru că întâlnește un adversar de calibru, ci și pentru că nu se va putea baza pe 3 jucători, dar nici pe antrenorul Javi Pascual, toți cei 4 fiind infectați cu Covid-19.

Xavier Pascual este noul antrenor de la Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a început impresionant noua campanie din Champions League, câștigând pe teren propriu primul meci, contra polonezilor de la Vive Kielce, scor 32-29. Ambițiile campioanei României sunt mari în această ediție a celei mai importante competiții intercluburi din handbalul european, dar "dulăii" au primit o cruntă lovitură înainte de al 2-lea meci.
Potrivit digisport.ro, antrenorul Xavi Pascual și jucătorii Humet, Racoțea și Shebib s-au infectat cu Covid-19 și nu au făcut deplasarea la Paris, acolo unde Dinamo o va înfrunta mâine seară pe PSG, cel mai bogat club de handbal din lume.
Conform sursei citate, cei patru se simt destul de rău, au febră și vor lipsi din activitatea echipei în perioada următoare.

Dinamo, aproape de un nou super-transfer

Pentru a susține începutul excelent de sezon, oficialii lui Dinamo lucrează la întărirea echipei. Cotidianul spaniol Marca a anunțat la zilele trecute că Eduardo Gurbindo este pe lista campioanei României. Interul dreapta care este legitimat în prezent la Vardar Skopje este aproape de aproape de a semna cu Dinamo, dar negocierile dintre cele 2 părți nu au fost finalizate, existând tergiversări din cauza sumei de transfer.
Eduardo Gurbindo are un palmares impresionant. În ultimii 9 ani a evoluat la cel mai înalt nivel, 4 ani la FC Barcelona, unde a lucrat tot cu Xavier Pascual, și 5 ani la Nantes. În 2015, el a câștigat și Liga Campionilor, iar în 2013 și 2018 a jucat în alte două finale. La nivel de echipe naționale, Gurbindo a cucerit medalia de aur la Europeanul din 2018. El are alte patru medalii la Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial și Campionatul European.
În acest moment, Dinamo are în lot cinci jucători care au câștigat cel puțin Liga Campionilor în carieră, pe Cedric Sorhaindo, Alex Pascual, Mamdouh Shebib și Khalifa Ghedbane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol