Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Partida Brest - CSM București din Liga Campionilor a fost amânată. Alarmă în tabăra "tigroaicelor"

Andrei Nicolae

Publicat 07/01/2022 la 11:10 GMT+2

Federația Europeană de Handbal a amânat partida din Franța dintre Brest Bretagne și CSM București, după ce în tabăra campioanei României au fost anunțate trei rezultate pozitive la testele pentru covronavirus.

CSM Bucuresti - Carmen Martin

Credit imagine: Getty Images

CSM București ar fi trebuit să susțină sâmbătă, de la ora 19:00, primul meci oficial din 2022 în Liga Campionilor, în Franța, pe terenul echipei Brest Bretagne.
Dar deplasarea a fost anulatăcu puțin timp înainte de plecare, după ce în echipa pregătită de Adrian Vasile au fost raportate câteva cazuri de coronavirus în urma ultimelor teste.

Partida Brest – CSM București trebuie reprogramată până în 20 februarie

"Federaţia Europeană de Handbal a decis amânarea meciului din DELO EHF Champions League, din etapa a 9-a, programat să se joace, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, dintre echipa franceză Brest Bretagne Handball şi campioana României, CSM Bucureşti", a anunțat CSM Bucureşti pe site-ul oficial.
Mai exact, trei jucătoare au dat rezultate pozitive, este vorba despre Ema Ramusovic, Samara Da Silva și Andreea Ailincăi. Primele două jucătoare au evoluat miercuri, în primul meci al anului din Liga Florilor, cu CSM Slatina, scor 27-26. În tabăra "tigroaicelor" s-a tras, așadar, alarma.
"Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe şi de forul EHF, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League, cât mai curând posibil!", a mai precizat clubul bucureștean.
Partida trebuie reprogramată până în 20 februarie, când are loc ultima rundă din faza grupelor. În sens contrar, CSM București va pierde acest joc la "masa verde". În acest moment, campioana României este pe locul 4 în Grupa A, cu 8 puncte în 8 jocuri. Nu se pune probema calificării în play-off, ci doar a unei poziții cât mai bune, care să îi ușureze misiunea spre Final Four, unde nu a mai acces din 2018.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo