Zi specială pentru antrenorul lui Dinamo, Xavi Pascual. Spaniolul se întoarce la Barcelona, echipa cu care a câștigat Liga Campionilor sezonul trecut, cu ocazia partidei pe care Dinamo o va disputa împotriva catalanilor.
Pe lângă fostul selecționer al României, alți trei dinamoviști au câștigat alături de Barcelona trofeul Champions League: Alex Pascual, Cedric Sorhaindo și Eduardo Gurbindo.
Despre acest moment a vorbit și actualul antrenor al Barcelonei, Carlos Ortega: "Va fi un meci dificil și foarte emoționant pentru ambele tabere. Mulți dintre jucătorii mei au fost cu Pasqui pentru o perioadă lungă de timp și este evident că va fi un meci special pentru ei, dar și pentru Pasqui, Sorhaindo, Pascual și Gurbindo.
Liga Campionilor
Dinamo-PPD Zagreb 27-27! "Dulăii" au ratat in-extremis victoria, dar rămân cu șanse reale la optimi
IERI LA 19:31
Sportul are aceste momente deosebite, dar când suntem pe teren, vom lupta fiecare pentru propriul interes. Avem mult respect pentru Dinamo. Noi trebuie să continuăm să ne îmbunătățim și să dictăm ritmul nostru rapid, dar trebuie să ajustăm anumite lucruri în apărare", a declarat Carlos Ortega, potrivit Mundo Deportivo.

Dinamo, o victorie și două înfrângeri după primele trei meciuri din Champions League

Dinamo se află pe locul 6 după trei partide disputate în Grupa B a EHF Champions League. Campioana României a început foarte bine această ediție, cu o victorie pe teren propriu în fața celor de la Kielce (32-29), pierzând următoarele două partide, în deplasare la PSG (30-41) și pe teren propriu cu Porto (26-27).
"Suntem conștienți de limitele noastre, dar este important să disputăm aceste partide și să încercăm să mai câștigăm un meci. Nivelul din Champions League este stratosferic iar noi suntem încă departe, dar în mod special în meciurile de pe teren propriu vom fi o echipă dificilă de bătut pentru toată lumea", a spus Xavi Pascual potrivit Mundo Deportivo.
Clasamentul Grupei B
  • 1. Kilce 6p
  • 2. Barcelona 4p
  • 3. Veszprem 4p
  • 4. Porto 4p
  • 5. PSG 3p
  • 6. Dinamo 2p
  • 7. Motor Zaporozhye 2p
  • 8. Flensburg 1p
Liga Campionilor
Dinamo a scos un egal cu GOG, după o revenire spectaculoasă a băieților lui Xavi Pascual
22/09/2022 LA 18:26
Handbal
Echipa de handbal a lui Dinamo s-a reunit! Care e obiectivul pentru sezonul 2022/23
21/07/2022 LA 13:40