Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi Pascual, revenire emoționantă la Barcelona, înaintea meciului lui Dinamo din Champions League

Alex Masgras

Actualizat 14/10/2021 la 18:54 GMT+3

În această seară, Dinamo București va juca pe terenul Barcelonei în Liga Campionilor la handbal, ocazie emoționantă pentru Xavi Pascual și alți trei jucători dinamoviști, care au cucerit trofeul suprem european alături de catalani sezonul trecut.

Xavi Pascual. Credit foto: Dinamo, Facebook

Credit imagine: facebook

Zi specială pentru antrenorul lui Dinamo, Xavi Pascual. Spaniolul se întoarce la Barcelona, echipa cu care a câștigat Liga Campionilor sezonul trecut, cu ocazia partidei pe care Dinamo o va disputa împotriva catalanilor.
Pe lângă fostul selecționer al României, alți trei dinamoviști au câștigat alături de Barcelona trofeul Champions League: Alex Pascual, Cedric Sorhaindo și Eduardo Gurbindo.
Despre acest moment a vorbit și actualul antrenor al Barcelonei, Carlos Ortega: "Va fi un meci dificil și foarte emoționant pentru ambele tabere. Mulți dintre jucătorii mei au fost cu Pasqui pentru o perioadă lungă de timp și este evident că va fi un meci special pentru ei, dar și pentru Pasqui, Sorhaindo, Pascual și Gurbindo.
Sportul are aceste momente deosebite, dar când suntem pe teren, vom lupta fiecare pentru propriul interes. Avem mult respect pentru Dinamo. Noi trebuie să continuăm să ne îmbunătățim și să dictăm ritmul nostru rapid, dar trebuie să ajustăm anumite lucruri în apărare", a declarat Carlos Ortega, potrivit Mundo Deportivo.

Dinamo, o victorie și două înfrângeri după primele trei meciuri din Champions League

Dinamo se află pe locul 6 după trei partide disputate în Grupa B a EHF Champions League. Campioana României a început foarte bine această ediție, cu o victorie pe teren propriu în fața celor de la Kielce (32-29), pierzând următoarele două partide, în deplasare la PSG (30-41) și pe teren propriu cu Porto (26-27).
"Suntem conștienți de limitele noastre, dar este important să disputăm aceste partide și să încercăm să mai câștigăm un meci. Nivelul din Champions League este stratosferic iar noi suntem încă departe, dar în mod special în meciurile de pe teren propriu vom fi o echipă dificilă de bătut pentru toată lumea", a spus Xavi Pascual potrivit Mundo Deportivo.
Clasamentul Grupei B
  • 1. Kilce 6p
  • 2. Barcelona 4p
  • 3. Veszprem 4p
  • 4. Porto 4p
  • 5. PSG 3p
  • 6. Dinamo 2p
  • 7. Motor Zaporozhye 2p
  • 8. Flensburg 1p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo