Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a scos un egal pe terenul celor de la GOG, după o revenire spectaculoasă a băieților lui Xavi Pascual

Alex Masgras

Actualizat 22/09/2022 la 21:35 GMT+3

Dinamo a fost încheiat la egalitate al doilea meci din grupele Ligii Campionilor de pe terenul danezilor de la GOG, scor 38-38. Campioana României a obținut un punct și a fost aproape de victorie pe final, după ce a revenit spectaculos în partidă. La începutul reprizei secunde, danezii au avut un avans de 6 goluri.

Dinamo Handbal

Credit imagine: facebook

Dinamo a încheiat la egalitate partida de pe terenul danezilor de la GOG, scor 38-38, după o partidă senzațională făcută de băieții lui Xavi Pascual. Aceștia au revenit spectaculos în repriza a doua, după ce gazdele au început foarte bine și s-au distanțat la 6 goluri. Dinamo a fost aproape de victorie pe final, dar în cele din urmă au obținut primul punct al sezonului în Liga Campionilor.
Dinamo a început bine partida și s-a aflat la conducere de mai multe ori. De la 6-5, dinamoviștii au început să piardă teren, iar danezii s-au distanțat la 15-11. După un timeout cerut de antrenorul lui Dinamo, campioana României a revenit în partidă, având parte și de o șansă mare pe finalul primei reprize. GOG s-a aflat în dublă inferioritate numerică, dar dinamoviștii nu au profitat de această situație, iar gazdele au intrat în avantaj la cabine, scor 21-20.
Citește și:

Dinamo, revenire spectaculoasă în deplasarea din Danemarca

Danezii au început foarte bine repriza a doua și s-au distanțat rapid la 6 goluri. După 7 minute din repriza secundă a fost nevoie de un nou timeout cerut de Xavi Pascual, iar Dinamo a micșorat diferența, venind la un singur gol în spatele danezilor.
La jumătatea reprizei a doua, Dinamo a restabilit egalitatea la 31, după care, din minutul 53, a preluat conducerea, la 35-34. În ultimele minute, Dinamo s-a văzut egalată de fiecare dată după ce a preluat conducerea, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 38-38. Cel mai bun marcator al dinamoviștilor a fost Akimenko, cu 7 reușite, urmat de Kukic, cu 6 goluri marcate.
După această partidă, Dinamo se află pe locul 6, cu un punct, în timp ce GOG ocupă a doua poziție în grupa A, cu 3 puncte.
În această seară, de la ora 21:45, se va disputa o altă partidă din grupa A, cea dintre Magdeburg și PPD Zagreb.
În etapa a treia, Dinamo va evolua tot în deplasare, împotriva celor de la Veszprem, în timp ce GOG va merge pe terenul celor de Wisla Plock.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo