Dinamo a încheiat la egalitate partida de pe terenul danezilor de la GOG, scor 38-38, după o partidă senzațională făcută de băieții lui Xavi Pascual. Aceștia au revenit spectaculos în repriza a doua, după ce gazdele au început foarte bine și s-au distanțat la 6 goluri. Dinamo a fost aproape de victorie pe final, dar în cele din urmă au obținut primul punct al sezonului în Liga Campionilor.
Dinamo a început bine partida și s-a aflat la conducere de mai multe ori. De la 6-5, dinamoviștii au început să piardă teren, iar danezii s-au distanțat la 15-11. După un timeout cerut de antrenorul lui Dinamo, campioana României a revenit în partidă, având parte și de o șansă mare pe finalul primei reprize. GOG s-a aflat în dublă inferioritate numerică, dar dinamoviștii nu au profitat de această situație, iar gazdele au intrat în avantaj la cabine, scor 21-20.
Citește și:
Handbal
Echipa de handbal a lui Dinamo s-a reunit! Care e obiectivul pentru sezonul 2022/23
21/07/2022 LA 13:40

Dinamo, revenire spectaculoasă în deplasarea din Danemarca

Danezii au început foarte bine repriza a doua și s-au distanțat rapid la 6 goluri. După 7 minute din repriza secundă a fost nevoie de un nou timeout cerut de Xavi Pascual, iar Dinamo a micșorat diferența, venind la un singur gol în spatele danezilor.
La jumătatea reprizei a doua, Dinamo a restabilit egalitatea la 31, după care, din minutul 53, a preluat conducerea, la 35-34. În ultimele minute, Dinamo s-a văzut egalată de fiecare dată după ce a preluat conducerea, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 38-38. Cel mai bun marcator al dinamoviștilor a fost Akimenko, cu 7 reușite, urmat de Kukic, cu 6 goluri marcate.
După această partidă, Dinamo se află pe locul 6, cu un punct, în timp ce GOG ocupă a doua poziție în grupa A, cu 3 puncte.
În această seară, de la ora 21:45, se va disputa o altă partidă din grupa A, cea dintre Magdeburg și PPD Zagreb.
În etapa a treia, Dinamo va evolua tot în deplasare, împotriva celor de la Veszprem, în timp ce GOG va merge pe terenul celor de Wisla Plock.
Liga Campionilor
Talant Dujshebaev, mesaj dur către Xavi Pascual după Vive Kielce-Dinamo
10/03/2022 LA 07:53
Liga Campionilor
Cedric Sorhaindo, cel mai titrat jucător care a jucat în România, în fața meciul cu fosta sa echipă
03/03/2022 LA 11:41