Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid – Vipers Kristiansand, cu casa închisă! "Probabil cel mai rapid sold out din handbalul mondial"

Dani Morar

Actualizat 31/03/2023 la 14:26 GMT+3

Rapid – Vipers Kristiansand, meci din turul sferturilor Ligii Campionilor se va juca cu casa închisă. Giuleștencele au obținut o performanță extraordinară când au trecut de Krim, iar acum interesul pentru faza următoare este uriaș. Clubul a emis un comunicat prin care a declarat sold out pentru partida din sferturi, biletele fiind vândute în timp record.

Sorina Grozav, Dorina Korsos și Perez Espinola (CS Rapid București)

Credit imagine: Eurosport

Rapid – Vipers Kristiansand, partidă din turul sferturilor Ligii Campionilor, se va juca cu casa închisă, după ce toate biletele au fost vândute în timp record. Astfel, giuleștencele vor avea parte de susținerea necondiționată a publicului, cel care a avut un rol extrem de important și în revenirea senzațională cu Krim.
Biletele au fost vândute atât de repede încât clubul a scris că probabil este cel mai rapid sold out din istoria handbalului mondial. Doar jumătate de oră au rezistat tichetele înainte de a fi epuizate. De asemenea, în comunicat aceștia au anunțat că cererea a fost mult mai mare, iar sala s-ar fi umplut chiar dacă ar fi avut 20.000 de locuri.
"Meciul cu Vipers din sferturile Ligii Campionilor se va juca cu casa închisă! (Probabil) cel mai rapid SOLD-OUT din istoria handbalului mondial. (Probabil) nicio sală de 20.000 de locuri nu era de ajuns având în vedere interesul uriaș pentru această partidă. Ținută obligatorie: vișiniu de Giulești cu eșarfă asortată la tricou! Rămâne cum am stabilit: ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NECLINTIT! Hai Rapid!", a fost comunicatul clubului.
Rapid s-a calificat in extremis în sferturile Ligii Campionilor, după ce a trecut de play-off-ul cu Krim. Giuleștencele au pierdut cu 24-29 în deplasare, dar au revenit senzațional și au câștigat cu un gol în plus pe teren propriu, 30-24. Partida tur cu Vipers va avea loc pe 30 aprilie, de la ora 15:00, în timp ce returul se va juca pe 6 mai.
Citește și:

Rapid și CSM București au aflat programul din sferturile Ligii Campionilor

Pe lângă Rapid, România mai are o reprezentantă în sferturile Ligii Campionilor. CSM București s-a calificat în această fază după o clasare pe locul 2 în grupa A, astfel că nu a mai fost nevoită să joace baraj.
Esbjerg le-a ieșit în cale bucureștencelor, iar partida tur va avea loc în Danemarca, pe 30 aprilie, de la ora 17:00. Returul se va juca de la aceeași oră, pe 7 mai, la București.
Team Esbjerg este una dintre echipele momentului în handbalul feminin. Antrenată de Jesper Jensen, la Esbjerg jucătoarele din Norvegia formează coloana vertebrală a formației. De la Henni Reistad, considerată cea mai valoroasă din lume la ora actuală, continuând cu Kristine Breistol, Vilde Ingstad, Marit Jacobsen și terminând cu Nora Mork. Mai sunt în lot Sanna Solberg și Marit Frafjord, dar acestea sunt accidentate.
CSM București și Team Esbjerg s-au mai întâlnit în Liga Campionilor. Chiar în sferturile de finală ale sezonului trecut, danezele au trecut de CSM și s-au calificat în Final 4. A fost 21-22 la București și 29-29 în Danemarca! În sezonul 2020/2021, CSM a câștigat ambele partide în faza grupelor: 28-26 și 30-29. Apoi, în 2019/2020, victoriile s-au împărțit: 25-21 Esbjerg și 24-22 CSM București.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo