CSM București a reușit un transfer de marcă, după ce le-au pierdut pe Denisa Dedu (transferată de Rapid) și Jelena Grubisic (se retrage din activitate). Bucureștencele au rezolvat transferul actualei campioane mondiale, Tess Wester, care a devenit azi oficial portarul echipei CSM București.
Clubul din București a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a precizat că jucătoarea din Olanda a semnat pe doi ani: "Considerată una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul său, Tess Wester a semnat cu CSM București un contract valabil pentru următoarele două sezoane".
Handbal
România nu mai are echipă de Liga Campionilor în sezonul viitor, la masculin!
ACUM 5 MINUTE

Tess Wester, noul portar numărul 1 al CSM București

Tess Wester este fără doar și poate una dintre cele mai bune handbaliste pe postul ei. Olandeza în vârstă de 27 de ani apus serios umărul la treabă în obținerea a 5 medalii câștigate de Olanda în ultimii 5 ani, în frunte cu titlul mondial din 2019. Valoarea i-a fost recunoscută și prin faptul că a fost desemnat cel mai bun portar la Mondialele din 2015 și 2019.
În ultimii 3 ani, Tess a evoluat pentru gruparea daneză Odense Håndbold. Când a decis să plece, ea și-a motivat simplu plecarea: "Acest club nu vrea doar să câștige Liga Campionilor, dar are și experiența de a face acest lucru. Ideea de aventură și experiența handbalului în România m-au convins, totul este foarte viu. Mai ales când există un public. Mii de oameni vin în tribune în tricouri și pictați. Nu am mai experimentat asta până acum la un club. Foarte mișto", a spus Wester. CSM București a câștigat cel mai râvnit trofeu în 2016. Pe lângă Tess Wester, bucreștencele se vor mai putea baza în poartă și pe handbalista norvegiană Marie Skurtveit Davidsen. Transferul ei a fost confirmat pe 16 februarie 2021.
CSM a mai adus două jucătoare din Norvegia, în afară de Marie Skurtveit Davidsen: Emilie Hegh Arntzen şi Malin Aune. De asemenea, bucureştencele au anunţat transferul Emei Ramusovic de la Buducnost. Dragana Cvijic, Denisa Dedu, Bianca Bazaliu, Crina Pintea şi Laura Moisă vor pleca de la CSM, în timp ce Jelena Grubisic se va retrage.
Handbal
"Mi-e scârbă și îmi ajunge! Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului!"
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor
CSM București termină la egalitate cu Bietigheim și rămâne neînvinsă în Liga Campionilor
25/09/2022 LA 17:17