Norvegianca Maren Aardahl, handbalistă la SCM Râmnicu Vâlcea, a spus că s-a simţit dezgustată de regulile din țara noastră: a trebuit să revină la antrenamente după ce a fost testată pozitiv la COVID-19 a doua oară, fără a efectua vreun test.
"În România nu trebuie să te mai testezi negativ ca să poţi să joci dacă ai stat în carantină două săptămâni. Mi-a fost greu să fiu obligată să mă întorc la antrenamente fără să mă testez negativ, mai ales că am colege care încă nu s-au infectat. Prima săptămână după ce am ieşit din carantină a fost dezgustătoare. Nu am avut de ales. Aici, în România, ţi se spune că nu mai eşti contagios după două săptămâni", a declarat Maren Aardhal, citată de Mediafax.
Norvegia a luat măsuri drastice în ceea ce priveşte sportul. Naţionala de fotbal a Norvegiei nu a mai făcut deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România din Nations League din cauza unui caz de infectare cu coronavirus, iar Federaţia Norvegiană de Handbal a decis să nu mai găzduiască la anul Campionatul European de Handbal Feminin.
Tokyo 2020
Franța, victorie mare contra Spaniei, în turneul de handbal. Faza meciului
ACUM 10 ORE
Maren Aardahl, de la SCM Râmnicu Vâlcea, este la primul sezon în România. Norvegianca a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 23 octombrie şi 6 noiembrie.
Tokyo 2020
Coreea de Sud și Olanda, record de goluri marcate într-un meci de handbal la Jocurile Olimpice
27/07/2021 LA 19:50
Tokyo 2020
Tokyo 2020 - France vs Hungary - Handbal – Rezumate de la Olimpiadă
25/07/2021 LA 19:10