Norvegianca Maren Aardahl, handbalistă la SCM Râmnicu Vâlcea, a spus că s-a simţit dezgustată de regulile din țara noastră: a trebuit să revină la antrenamente după ce a fost testată pozitiv la COVID-19 a doua oară, fără a efectua vreun test.
"În România nu trebuie să te mai testezi negativ ca să poţi să joci dacă ai stat în carantină două săptămâni. Mi-a fost greu să fiu obligată să mă întorc la antrenamente fără să mă testez negativ, mai ales că am colege care încă nu s-au infectat. Prima săptămână după ce am ieşit din carantină a fost dezgustătoare. Nu am avut de ales. Aici, în România, ţi se spune că nu mai eşti contagios după două săptămâni", a declarat Maren Aardhal, citată de Mediafax.
Norvegia a luat măsuri drastice în ceea ce priveşte sportul. Naţionala de fotbal a Norvegiei nu a mai făcut deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România din Nations League din cauza unui caz de infectare cu coronavirus, iar Federaţia Norvegiană de Handbal a decis să nu mai găzduiască la anul Campionatul European de Handbal Feminin.
Liga Campionilor
Dinamo-PPD Zagreb 27-27! "Dulăii" au ratat in-extremis victoria, dar rămân cu șanse reale la optimi
ACUM 18 ORE
Maren Aardahl, de la SCM Râmnicu Vâlcea, este la primul sezon în România. Norvegianca a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 23 octombrie şi 6 noiembrie.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
05/12/2022 LA 19:09
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
04/12/2022 LA 19:16