Norvegianca Maren Aardahl, handbalistă la SCM Râmnicu Vâlcea, a spus că s-a simţit dezgustată de regulile din țara noastră: a trebuit să revină la antrenamente după ce a fost testată pozitiv la COVID-19 a doua oară, fără a efectua vreun test.

"În România nu trebuie să te mai testezi negativ ca să poţi să joci dacă ai stat în carantină două săptămâni. Mi-a fost greu să fiu obligată să mă întorc la antrenamente fără să mă testez negativ, mai ales că am colege care încă nu s-au infectat. Prima săptămână după ce am ieşit din carantină a fost dezgustătoare. Nu am avut de ales. Aici, în România, ţi se spune că nu mai eşti contagios după două săptămâni", a declarat Maren Aardhal, citată de Mediafax.

Handbal
Crina Pintea are coronavirus! A aflat chiar înainte de plecarea la Europeanul de handbal feminin
IERI LA 10:58

Norvegia a luat măsuri drastice în ceea ce priveşte sportul. Naţionala de fotbal a Norvegiei nu a mai făcut deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România din Nations League din cauza unui caz de infectare cu coronavirus, iar Federaţia Norvegiană de Handbal a decis să nu mai găzduiască la anul Campionatul European de Handbal Feminin.

Maren Aardahl, de la SCM Râmnicu Vâlcea, este la primul sezon în România. Norvegianca a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 23 octombrie şi 6 noiembrie.

Handbal
Tensiunile continuă la CSM București din cauza restanțelor salariale! Replica lui Szabo pentru Neagu
22/11/2020 LA 10:28
Handbal
Cristina Neagu a răbufnit după înfrângerea cu Rostov: "Nu-s robot! Nu vă bazați pe mine la EURO!"
19/11/2020 LA 19:22