Handbalul românesc se pregătește să-și aleagă oamenii pentru următorii 4 ani în fruntea Federației Române de Handbal. Adunarea Generală de Alegeri este programată joi, în București.
Pentru funcția de președinte sunt patru candidați, Alexandru Dedu, Constantin Din, Bogdan Voina și Maximilian Gavrilă. Miza este mare, fiind vorba de a doua federație din România ca greutate, după cea de fotbal, iar tensiunea și mai mare, alimentată și de declarațiile făcute de candidați în spațiul public.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
ACUM 6 ORE
Maximilian Gavrilă a venit azi cu acuze grave, susținând că în urmă cu 4 ani, înainte de alegeri, aproape toți cei care au avut cazare la hotelul unde a avut loc și Adunarea Generală, au găsit sub pernă și câte-o hârtie de 500 de euro, alții chiar câte două.

Maximilian Gavrilă: "Alegerile de la handbal, la mâna impostorilor – cât mai costă un vot?!"

Sub titlul "Alegerile de la handbal, la mâna impostorilor – cât mai costă un vot?!", Maximilian Gavrilă a fpcut următoarele afirmații pe pagina personală de Facebook:
"Spun asta în perfectă cunoștință de cauză, știu ce se întâmplă înainte de scrutin, știu ce comisii sunt date, ce scaune mai importante sunt puse în joc, dar nu știu, din păcate, cât mai costă un vot, la aceste alegeri! Cu patru ani în urmă, la pomana electorală de la Rin Grand Hotel, s-a zvonit că aproape toți cei care au avut cazare acolo au găsit sub pernă și câte-o hârtie de 500 de euro, alții chiar câte două, în funcție munca depusă în favoarea unuia dintre candidați. Cam scumpă pomana, este adevărat, dar gândul la mandatul de patru ani și câștigurile care aveau să vină au meritat tot efortul. Nu mai știu cât va costa votul de joi, de la Marriott, tariful va fi ceva mai mare, pentru că sunt candidați mai mulți și șansele sunt împărțite, iar Marriott-ul este un hotel prima-ntâi!"
În urmă cu 4 ani, Alexandru Dedu a câștigat al doilea mandat într-o concurență cu Narcisa Lecușanu și Robert Licu. În turul 2, actualul șef al handbalului românesc a învins-o pe Narcisa cu un singur vot, 100-99. Înainte de alegeri a fost organizat și un dineu, la fel cum se va întâmpla și acum, miercuri seara.
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
ACUM 7 ORE
Handbal
CSM București joacă a 8-a finală de Cupa României consecutivă!
ACUM 13 ORE