"În urma numărului mare de cazuri pozitive de Covid-19 înregistrate la echipa din Rusia, aceasta trebuie să respecte măsura impusă de carantinare, fapt care face imposibilă întâlnirea programată în acest weekend", anunță CSM București, pe pagina oficială de Facebook.
Vestea amânării meciului din Liga Campionilor a venit cu doar câteva ore înainte de decolarea echipei spre Rusia. Și meciul tur, de la București, din toamnă, fusese amânat de EHF, după ce antrenorul Per Johansson, membrii staff-ului său, dar și câteva jucătoare au contractat coronavirusul.

Meciul Rostov - CSM București, amânat. De ce răsuflă ușurat Adrian Vasile

Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București 24-33 | Cristina Neagu a fost din nou de neoprit
ACUM 12 ORE
Recent învestit selceționer al României, Adrian Vasile a vorbit despre decizia care lasă echipa sa pe locul patru în grupă (primele două locuri duc automat în sferturi, locurile 3-6 - în optimi).
"Această amânare face să se aglomereze mult perioada de final. Pe de altă parte, este cea mai bună decizie să nu se joace meciul, având în vedere că riscul să ne infectăm ar fi fost foarte mare. E dificil pentru echipă când te pregătești tactic și aduni un nivel de adrenalină și concentrare, iar apoi imediat se schimbă lucrurile fiindcă ești anunțat că nu se mai joacă meciul. Din pandemie am învățat că lucrurile se schimbă de la un minut la altul.
Cam în două săptămâni, numeric vorbind, la echipa noastră se va simți un boost. Elizabeth are o accidentare mai delicată, la fel și Gabi Perianu, Bianca a început de astăzi cu alergările ușoare. Eu am încredere în staff-ul medical și sper să le recuperăm cât mai curând posibil”, a declarat Adrian Vasile, citat de gsp.ro.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Handbal
Adrian Vasile rămâne la CSM București! Anunțul făcut înaintea optimilor Ligii Campionilor
IERI LA 13:35
Handbal
Alfredo Quintana a murit la doar 32 de ani. Era printre cei mai buni portari din lume
27/02/2021 LA 09:44