"În urma numărului mare de cazuri pozitive de Covid-19 înregistrate la echipa din Rusia, aceasta trebuie să respecte măsura impusă de carantinare, fapt care face imposibilă întâlnirea programată în acest weekend", anunță CSM București, pe pagina oficială de Facebook.
Vestea amânării meciului din Liga Campionilor a venit cu doar câteva ore înainte de decolarea echipei spre Rusia. Și meciul tur, de la București, din toamnă, fusese amânat de EHF, după ce antrenorul Per Johansson, membrii staff-ului său, dar și câteva jucătoare au contractat coronavirusul.

Meciul Rostov - CSM București, amânat. De ce răsuflă ușurat Adrian Vasile

Handbal
Borussia Dortmund - CSM București 22-25 | "Tigroaicele" obțin al doilea succes în Grupa A
17/10/2021 LA 15:36
Recent învestit selceționer al României, Adrian Vasile a vorbit despre decizia care lasă echipa sa pe locul patru în grupă (primele două locuri duc automat în sferturi, locurile 3-6 - în optimi).
"Această amânare face să se aglomereze mult perioada de final. Pe de altă parte, este cea mai bună decizie să nu se joace meciul, având în vedere că riscul să ne infectăm ar fi fost foarte mare. E dificil pentru echipă când te pregătești tactic și aduni un nivel de adrenalină și concentrare, iar apoi imediat se schimbă lucrurile fiindcă ești anunțat că nu se mai joacă meciul. Din pandemie am învățat că lucrurile se schimbă de la un minut la altul.
Cam în două săptămâni, numeric vorbind, la echipa noastră se va simți un boost. Elizabeth are o accidentare mai delicată, la fel și Gabi Perianu, Bianca a început de astăzi cu alergările ușoare. Eu am încredere în staff-ul medical și sper să le recuperăm cât mai curând posibil”, a declarat Adrian Vasile, citat de gsp.ro.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Handbal
FC Barcelona - Dinamo 36-32. A plouat cu goluri într-un moment istoric pentru campioana României
14/10/2021 LA 20:19
Liga Campionilor
Xavi Pascual, revenire emoționantă la Barcelona, înaintea meciului lui Dinamo din Champions League
14/10/2021 LA 15:51