Mihai Popescu, retras de curând de la echipa națională, intenționează să revină în România pentru ultima parte a carierei. Portarul în vârstă de 37 de ani se desparte de St. Raphael după 7 ani.
Mihai Popescu a fost, probabil, cel mai constant jucător din handbalul românesc în ultimul deceniu, cu evoluții foarte bune la echipele de club, HCM Constanța și St. Raphael, dar și la prima reprezentativă. De altfel, modul în care și-a făcut treaba în teren i-a fost recunoscută atât în sânul echipei naționale, unde a primit banderola de căpitan în ultimii ani, dar și la nivelul Federației Române de Handbal, care l-a desemnat cel mai bun jucător român pe parcursul mai multor ani.
Handbal
Laudatio pentru "Pitica Atomică" a handbalului! Valentina Elisei Ardean, la momentul retragerii
IERI LA 08:37

Mihai Popescu, aproape de o revenire în handbalul românesc

Ultimii 7 ani și i-a petrecut în Franța, la St. Raphael, echipă pregătită de Rareș Fortuneanu. În această vară, Mihai Popescu intenționează să se întoarcă acasă, în Liga Națională, unde și-ar dori să mai evolueze unu-două sezoane, atât timp cât corpul îl va ajuta. Iar Potaissa Turda este echipa care are cele mai mari șanse să-l semeze.
Ardelenii se vor despărți de Ionuț Irimuș, iar Mihai Popescu este văzut omul ideal pentru a acoperi postul de goalkeeeper.
Mihai Popescu s-a retras de la echipa națională, dar el a fost cooptat de Xavier Pascual în staff-ul tehnic.
Handbal
Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu, după acuzațiile hanbalistei la adresa Zalăului
27/05/2022 LA 07:02
Handbal
Cristina Neagu după victoria de la Zalău: "Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte!"
26/05/2022 LA 18:50