De MARIAN URSESCU
Minaur Baia Mare a terminat pe locul 4 Final Four-ul EHF European League disputat la Viborg, în Danemarca. După 24-28 cu Viborg, în semifinale, maramureșencele au făcut un meci mult mai bun în finala mică a competiției în fața unei alte echipe daneze, Ikast Herning.
Minaur a egalat în ultima secundă de joc, după aruncarea interului dreapta Jelena Lavko. Mingea a zburat din bară în bară, iar arbitra care era plasată pe linia porții a făcut semn că a fost gol! Au fost nevoie de multe parlamentări și, cum nu exista proba video, în cele din urmă golul a fost validat. S-a terminat 24-24, iar conform regulamentului s-a trecut direct la executarea aruncărilor de la 7 metri.
Handbal
Naționala României U20 a terminat pe locul 18 la Campionatul Mondial de tineret
IERI LA 16:20
Andreea Popa, Cristina Laslo, Asuka Fujita și Jelena Lavko au marcat. Doar căpitanul Minaurului a ratat, din păcate pentru echipa sa. Yaroslava Burlachenko a tras tare, pe centru porții, direct în portarul Jessica Ryde. A fost aruncarea care a contat enorm pentru că toate jucătoarele daneze au marcat de la linia de la 7 metri. S-a terminat 28-29.
Minaur termină pe locul 4 ediția actuală a EHF European League, după ce sezonul trecut terminase pe 3.

Bietigheim e noua regină

Finala competiției avea să fie câștigată de BBM Bietigheim, echipa germană care era considerată de specialiști, drept favorită. Nemțoaicele de la Bietigheim au spulberat, pur și simplu, echipa gazdă Viborg.
A fost 31-20 pentru Bietigheim, echipa care are un sezon formidabil. A câștigat titlul în Germania, având 25 de victorii din tot atâtea meciuri disputate. În EHF European League, echipa antrenată de Markus Gaugisch are, de asemenea, un sezon perfect, terminând competiția cu 12 victorii! Bietigheim ar putea face tripla dacă va câștiga și Cupa Germaniei.
Xenia Smits, interul stânga de la Bietigheim, a primit titlul de MVP al competiției, în acest sezon.
Handbal
CSM București a oficializat un alt transfer de top. Cvartet din naționala Franței în lot
IERI LA 13:26
Handbal
Numele uriașe cu care Dinamo București va juca în Liga Campionilor la handbal, sezonul 2022/23
IERI LA 09:56