De MARIAN URSESCU
Minaur Baia Mare va juca pentru al doilea an consecutiv în Final Four-ul EHF European League, urmând să joace împotriva celor de la Viborg, pe 14 mai, în Danemarca.
Echipa maramureșeană, locul 6 în Liga Națională cu patru etape înainte de final, va pierde la finalul actualului sezon aproape toate jucătoarele de bază. Cristina Laslo, Jelena Lavko, Karoline Helena de Souza, Alexandra Severin, Iaroslava Burlacenko, Angela Cioca și Asuka Fujita au anunțat că vor părăsi Baia Mare.
Handbal
Schimb de jucătoare între CSM București și Gyor!
IERI LA 09:17
Vicecampioana României a anunțat deja câteva dintre handbalistele care le vor lua locul. Este vorba de Aleksandra Vukajlovic (25 de ani), un centru de joc din Serbia, care a evoluat ultima data la Erd (Ungaria), și de Gabriela Gudelj (24 ani) o croată care joacă pe postul de inter dreapta la Podravka Koprivnica.
Eurosport a anunțat cele două transferuri.

Pivot muntenegrean, inter stânga din Brazilia!

Tot la Baia Mare va evolua în sezonul viitor Talita Alvez Carneiro (25 de ani), un inter stânga din Brazilia care a jucat în carieră în Spania și Turcia în ultimele două sezoane. A îmbrăcat de 5 ori și tricoul naționalei ”carioca”.
Un alt transfer anunțat este cel al muntenegrencei Itana Cavlovic. Este o handbalistă binecunoscută românilor pentru că în ultimele două sezoane a jucat în România, pentru Rapid și Știința București. Pivotul de 24 de ani a mai jucat în carieră la Buducnost, Izmir (Turcia) și Dunaujvarosi (Ungaria).
Minaur Baia Mare urmează să mai anunțe alte câteva jucătoare. Una dintre ele este angoleza Magda Cazanga (30 de ani), care a jucat și ea în campionatul din România în acest sezon. Inter stânga, Cazanga a fost golgeterul Științei București, dar de câteva etape a ales să-și rezilieze contractual la gruparea bucureșteană, o echipă care nu mai are șanse de a se salva de la retrogradare. Triplă campioană a Africii cu Angola, Cazanga a semnat cu gruparea maramureșeană.

Mutarea surpriză pregătită de Minaur!

https://i.eurosport.com/2022/04/23/3360378.jpg
Tot Minaur, încearcă acum să le aducă de la SCM Rm. Vâlcea pe Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez. Cele două nu vor mai rămâne la echipa la care au evoluat în ultimele trei sezoane. Cuplul Liscevic-Gonzalez ar fi cele mai sonore achiziții ale băimărencelor pentru sezonul viitor. Rămâne de văzut dacă Minaur le va convinge pe cele două internaționale să semneze la Baia Mare.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
22/05/2022 LA 15:36
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55