De MARIAN URSESCU
Minaur Baia Mare a avut sâmbătă, pe teren propriu, o primă repriză fantastică în fața suedezilor de la Alinsas, în manșa tur din semifinalele EHF European Cup.
Echipa pregătită de Alexandru Sabou era condusă cu 7-5 în minutul 11, dar a reușit să marcheze nu mai puțin de 7 goluri consecutiv! S-a desprins apoi la 19-10, cea mai mare diferență înregistrată în timpul meciului, dar la pauză a intrat cu o marjă de 7 goluri: 19-12.
Handbal
Schimb de jucătoare între CSM București și Gyor!
ACUM 2 ORE
În partea a doua, suedezii au mai echilibrat disputa și Minaur nu a mai reușit să crească diferența de pe tabelă. Încurajați de aproximativ 1.500 de fani, băimărenii au reușit în cele din urmă să câștige cu 34-28. Un pas uriaș spre finala competiției.
Evoluție foarte bună pentru muntenegreanul Stevan Vujovic, dar și pentru Alexandru Csepreghi, ambii jucători marcând câte 9 goluri pentru Minaur. Cehul Milan Kotrc a punctat și el de 6 ori în poarta adversă.
Și portarul Barna Buzogany cu 14 parade și cu un procentaj de 33% și-a adus din plin contribuția la victoria la scor a gazdelor.

Pe urmele echipei din anii 80

Minaur Baia Mare trebuie să fie atentă la jocul retur. Alingsas a eliminat Potaissa Turda în optimile de finală ale EHF European Cup. Învinși la Turda la un gol, suedezii au câștigat returul la 11 lungimi!
În cealaltă semifinală se vor întâlni două echipe din Norvegia: Drammen și Naerbo.
Dacă se va califica în finală, Minaur Baia Mare va lupta pentru al treilea trofeu european din istoria clubului. Maramureșenii au în vitrină Cupa EHF cucerită în 1985 și 1988.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
IERI LA 15:36
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55