Minaur Baia Mare are un sezon excepțional în handbal, deși s-a confruntat cu diverse probleme pe parcursul anului competițional. S-a calificat cu echipa feminină pentru al doilea an consecutiv în turneul Final Four al European Handball League, iar cu băieții a acces până în finala EHF European Cup. Acest lucru a fost posibil după ce a câștigat "dubla" din semifinale cu Alingsas (Suedia) – 34-28 în tur și 28-31 în retur.
În marea finală, Minaur va înfrunta echipa norvegiană Naerbo. Iar a doua veste bună pentru suporteri este faptul că va juca manșa retur pe teren propriu, în 28 mai. Așadar, cu trofeul pe masă. Maramureșenii caută să câștige al treilea trofeu european după cele cucerite sub bagheta legendarului Lascăr Pană în 1985 și 1988, în Cupa IHF (actuala European Handball League).
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
IERI LA 15:36
Echipa masculină a Minaurului este calificată, de asemenea, în turneul Final Four al Cupei României și luptă pe final de sezon pentru locurile 2-3 în Liga Națională.

Minaur Baia Mare a realizat trei transferuri

Rezultatele obținute în acest sezon de trupa lui Alexandru Sabou oferă un impuls suplimentar clubului pentru a se menține cel puțin la acest nivel și în ediția următoare. Astfel, Minaur a perfectat trei transferuri până acum. Și-a asigurat serviciile a trei jucători care sunt și în circuitul echipei naționale: Viorel Fotache (Tatabanya), Bogdan Mănescu (CSM Focșani) și Eduard Iordachi (CSM Bacău).
Dacă va câștiga trofeul EHF Cup și va primi ulterior un loc în grupele European Handball League, formația băimăreană s-ar mai putea întări cu 2-3 jucători. Câștigătoarea de anul trecut în EHF Cup, AEK Atena, a fost acceptată direct în faza grupelor EHL.
România este lider all-time după numărul de trofee câștigate în EHF Cup, care a purtat numele de City Cup și Challenge Cup anterior, având 7 trofee. Pentru că a urcat însă în ranking-ul EHF la masculin până pe locul 9, România va avea în viitoarea stagiune o formație în Liga Campionilor și trei în European Handball League.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
21/05/2022 LA 15:44