De MARIAN URSESCU
Minaur Baia Mare pierde al doilea an consecutiv în semifinalele EHF European League. În acest sezon, în Final Four-ul competiției, maramureșencele au cedat în fața danezelor de la Viborg, cele care găzduiesc turneul!

Start de joc catastrofal

Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
ACUM 5 ORE
Echipa lui Raul Fotonea a început partida cu mult trac, cu multe greșeli și nordicele au profitat din plin de toate acestea. În minutul 10 tabela arăta un incredibil 9-2! Minaur a reintrat însă rapid în joc, și-a pus ordine în jocul ofensiv și s-a apropiat până la 13-16 la pauză.
Mai mult, în startul celei de-a doua reprize, Minaur a ajuns la doar un gol în spatele Viborgului, 16-17. A urmat însă o nouă perioadă slabă de joc pentru românce și Viborg s-a distanțat din nou.
Nu a mai putut face nimic până la final, alergând mereu în spatele adversarei la patru-cinci lungimi distanță. Au marcat pentru Minaur: Cristina Laslo 7 goluri, Asuka Fujita 5, Ana Maria Tănasie 4, Yaroslava Burlachenko 2, Jelena Lavko 2, Angela Cioca 2, Andreea Țîrle 1, Andreea Popa 1.
Viborg va juca marea finală, echipa daneză fiind o obișnuită a competițiilor europene de anvergură. Viborg are în vitrină trei Ligi ale Campionilor, trei Cupe EHF, o Cupă a Cupelor și 2 Supercupe ale Europei.

Finala EHF EL - Bietigheim-Viborg

Minaur va juca pentru medaliile de bronz cu o altă echipă daneză, Herning Ikast. În prima semifinală, în ultimul act s-a calificat echipa germană Bietigheim. A fost un meci mult mai echilibrat, Bietigheim înscrrind golul victoriei în ultima secundă de joc, impunându-se cu 34-33.
Minaur-Herning Ikast se joacă duminică, de la ora 16:30, finala Bietigheim-Viborg fiind programată de la ora 19:00.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
IERI LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
IERI LA 15:44