Derby-ul dintre Dinamo și Steaua, din prima ligă de handbal masculin, a fost marcat de un episod extrem de rar. În minutul 16, la scorul de 5-5, arbitrul Radu Iliescu a leșinat și s-a prăbușit pe parchet, provocând o mare îngrijorare în rândul celor prezenți.
Medicii i-au acordat repede primele îngrijiri și oficialul și-a revenit. Din fericire nu a fost vorba despre o problemă cardiacă așa cum s-ar fi putut crede inițial. Arbitrul a suferit o ruptură musculară și din cauza durerii profunde pur și simplu a leșinat.
Citește și:
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
ACUM 5 ORE

Radu Iliescu a fost înlocuit de un arbitru prezent la meci ca spectator

Radu Iliescu și-a revenit în cele din urmă, dar nu a mai putut continua partida, fiind transportat la Spitalul de Urgență. Conform regulamentului, meciul urma să continue doar cu celălat arbitru delegat: Doru Manea. Din fericire, în sală se afla, ca spectator, Adrian Manafu, un arbitru cunoscut din România, astfel că acesta i-a luat locul lui Radu Iliescu.
Partida dintre Dinamo și Steaua are miză doar pentru gruparea militară. Dinamo e deja campioană, dar Steaua luptă pentru locul secund. O victorie în derby i-ar aduce pe roș-albaștri la egalitate de puncte cu Minaur Baia Mare, care ceva mai devreme a trecut fără emoții de Potaissa Turda (32-24). În ultima etapă, Steaua și Minaur se vor întâlni în meci direct, la București.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
IERI LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
IERI LA 15:44