Antrenorul naționalei de handbal U18 a Suediei a fost suspendat înainte de a face deplasarea în Macedonia de Nord, acolo unde are loc Campionatul Mondial.
Bărbatul a făcut o glumă total nepotrivită astăzi, în aeroportul din Kastrup (Danemarca), și a ajuns să fie arestat. Întrebat ce are în bagaj, tehnicianul a răspuns: "O bombă".
În urma acestei "glume", suedezul a fost reținut și mai apoi arestat de către autoritățile daneze, care au evacuat întreg aeroportul. În bagajul bărbatului de 29 de ani nu a fost găsit nimic periculos, însă terminalul a fost închis pentru o oră, creându-se cozi lungi la reluarea activității.
Handbal
Dinamo și Steaua sunt neînvinse în amicale. Toate rezultatele meciurilor de pregătire
ACUM 6 ORE
Federația Suedeză de Handbal a anunțat ulterior că l-a suspendat pe antrenor, înlocuindu-l pentru turneul final din Macedonia de Nord cu selecționerul naționalei de senioare, Tomas Axner.
Citește și:

România U18, în grupa E la Mondial

Echipa națională U18 a României va participa la Campionatul Mondial din Macedonia de Nord, fiind repartizată în grupa E, alături de reprezentativele Olandei, Sloveniei și Guineei.
Tricolorele vor debuta în competiție sâmbătă, de la ora 21:30, împotriva echipei U18 din Guinea.
Următoarele meciuri sunt programate luni, 1 august, de la ora 21:30, cu Slovenia, și marți, 2 august, de la ora 17:30, împotriva Olandei.
Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în etapa următoare, iar echipele de pe locurile 3 și 4 vor continua în Turul învinșilor.
Handbal
Rapid se impune la "Cupa Craiovei", CSM București amical-secret cu Gloria Buzău!
IERI LA 11:11
Handbal
"Ziua neagră a handbalului românesc!" Măsurile luate în Consiliul de Administrație al FRH
03/08/2022 LA 08:50