Din lot lipsesc Cristina Neagu și Denisa Dedu, care sunt accidentate, dar revin totuși în ultimele două zile ale stagiului de pregătire.
Declarațiile antrenorilor:
„Nimeni nu cred că ne invidiază că am preluat echipa națională acum, dar am știut la ce ne înhămăm, cunoaștem ce avem de făcut, știm obiectivele. Avem mult de muncă, dar nu mi-e frică! Ne bazăm pe jucătoarele care au evoluat constant bine în întrecerea internă, până acum. Ideea e că la turneul preolimpic vor fi trei meciuri în trei zile, iar aspectul fizic trebuie să fie foarte puternic. Selecția va fi făcută numai în acest sens. Poarta echipei naționale rămâne deschisă oricărei jucătoare care evoluează pe toate fazele jocului, aceasta nu e o selecție finală.” , a anunțat antrenorul Bogdan Burcea.
Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
IERI LA 21:50
„Pentru noi, timpul e cel mai mare dușman. Avem atât de puțin timp la dispoziție pentru a pregăti cum trebuie un turneu de asemenea anvergură. Încercăm însă să aducem câteva chestiuni cu care să surprindem, dar mari minuni nu putem face. Va fi dur pentru toată lumea. ”, a declarat secundul Licu.
Lotul României pentru prima acțiune:
Portari: Dumanska (SCM Rm. Vâlcea), Dedu (CSM București), Kelemen (HC Zalău)
Extreme stânga: Dincă (Gloria Bistrița), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău)
Extreme dreapta: Seraficeanu (Minaur Baia Mare)
Interi stânga: Neagu (CSM București), Tiron (Dunărea Brăila), Severin (HC Zalău)
Interi dreapta: Alina Ilie (Gloria Buzău), Ana Maria Savu (SCM Craiova), Patricia Vizitiu (SCM Craiova)
Centri: Rotaru (Gloria Buzău), Dache (Dunărea Brăila), Țicu (SCM Craiova), Pristăvița (Gloria Bistrița)
Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (CSM Slatina), Abed-Kader (HC Zalău)
Turneul preolimpic se desfășoară în perioada 20-22 martie, iar România face parte din aceeași grupă cu Norvegia, Coreea de Nord și Muntenegru.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Handbal
România și-a aflat adversarele din prima fază a play-off-ului CM 2023
18/01/2022 LA 21:59
Handbal
Bubuie piața transferurilor în România! Ce mutări au mai făcut echipele din Liga Florilor
18/01/2022 LA 16:29