CSM București a făcut un prim pas către semifinalele EHF Champions League. Cristina Neagu&Co au câștigat meciul tur din sferturi, împotriva lui ȚSKA Moscova, la diferență de 5 goluri, scor 32-27.
Partida retur se va disputa duminică, 11 aprilie, la Moscova, de la ora 17.00.
Cristina Neagu, căpitanul echipei naționale a României, a urcat pe primul loc în topul marcatoarelor Ligii Campionilor, după meciul cu ȚSKA Moscova. Cristina a înscris 106 goluri până acum, în actualul sezon european.
Liga Campionilor
CSM București termină la egalitate cu Bietigheim și rămâne neînvinsă în Liga Campionilor
IERI LA 17:17

Nicușor Dan a vorbit despre finanțarea lui CSM București, după victoria cu ȚSKA Moscova din Liga Campionilor

CSM București a avut un spectator de lux în Sala Polivalentă, la meciul cu ȚSKA Moscova. Nicușor Dan, Primarul Bucureștiului, a urmărit din tribune victoria echipei pregătite de Adi Vasile, iar la final a oferit un interviu, pentru gsp.ro.
Edilul Capitalei a fost întrebat despre planul de finanțare a clubului CSM București:
"După cum știți, am făcut o vizită la club la jumătatea lunii decembrie, când era acea perioadă de incertitudine. Am discutat cu majoritatea consilierilor din Consiliul General, am promis că asigurăm finanțarea acestei echipe la nivelul pe care l-a avut anul trecut.
În baza acestei promisiuni și a regularității plăților pe care noi le-am făcut, campania de transferuri a decurs normal, echipa aceasta și-a recăpătat credibilitatea față de jucătoare și față de impresari. Sper să intrăm în Final 4. În orice caz, am revenit în lumea handbalului.", a spus Nicușor Dan, pentru Gazeta Sporturilor.
Apoi, Nicușor Dan a fost întrebat dacă există posibilitatea ca bugetul echipei să fie redus, pentru a fi construită o sală mai mare:
"Nu se poate. Echipa de handbal CSM București costă undeva, cu salarii, competiții, cu tot, la 17-18 milioane de lei. Iar o sală este peste 200 de milioane de lei.", a mai declarat Primarul.
Handbal
Rapid, victorie mare în Liga Campionilor. Campioana României, pe 2 în grupă
IERI LA 14:36
Liga Campionilor
Dinamo a scos un egal cu GOG, după o revenire spectaculoasă a băieților lui Xavi Pascual
22/09/2022 LA 18:26