Nora Mork a decis să plece de la CSM Bucureşti. Anunţul oficial a fost făcut de clubul Primăriei. Jucătoarea din Norvegia a fost cea care a cerut rezilierea contractului, din cauza unor probleme de sănătate în familia ei. În urmă cu un an, CSM București anunța unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din istoria handbalului feminin în România, achiziția Norei Mork, multiplă campioană la turnele finale.
Norvegianca a fost adusă de la Gyor, după o perioadă dificilă în care nu prea a evoluat, fiind chinuită de accidentări. Ea reușise însă să revină în activitate și chiar să fie în echipă la câștigarea Ligii Campionilor în mai 2019. Totuși, ghinioanele s-au ținut scai de norvegiancă, iar CSM București nu a prins decât 30 de minute, în Supercupa României la Brașov, CSM – Vâlcea (29-23).
”Norvegianca a solicitat încheierea colaborării cu clubul nostru, pentru a reveni în ţara natală şi a le fi alături celor apropiaţi. Transferată la începutul sezonului trecut, Nora a câştigat o Supercupă a României alături de tigroaice, meci în care s-a şi accidentat. Ulterior, Mork a suferit o operaţie la ligamentele piciorului stâng şi a urmat un program de recuperare. Revenirea pe teren era programată pentru luna aprilie, dar aceasta nu a mai avut loc, întrucât toate competiţiile au fost suspendate din cauza pandemiei”, susţine clubul bucureştean.
Handbal
CSM Bucureşti a suspendat contractele sportivilor pe durata stării de urgenţă. Cât pierde Neagu
25/03/2020 LA 16:34

Ce a spus Nora Mork la despărțirea de CSM București

Nora Mork mai avea un an de contract cu CSM Bucureşti, iar despărţirea a venit pe cale amiabilă: ”Din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea, am luat decizia să mă mut în Norvegia pentru viitorul apropiat. Astfel, pot fi aproape de cei dragi într-o perioadă foarte dificilă. Atât antrenorul meu, cât şi conducerea CSM Bucureşti, au demonstrat o mare empatie cu situaţia noastră. Sunt profund recunoscătoare pentru înţelegerea de care au dat dovadă şi pentru felul în care au gestionat această problemă delicată. Visul meu este să câştig titluri cu CSM Bucureşti, dar deocamdată chestiunile umane au prioritate. Le urez mult succes tuturor celor din echipă”, a spus Nora Mork.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
EHF European League
SCM Rm. Vâlcea, victorie clară la debutul în EHF European League
IERI LA 18:17
Handbal
Trei dintr-o lovitură! Gloria Bistrița a transferat trei jucătoare cheie ale echipei naționale
IERI LA 16:50