SCM Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să dispute, astăzi, meciul din etapa a șasea a Grupei B în Liga Campionilor. Fără victorie până acum în competiția inter-cluburi supremă din handbalul feminin, echipa care a fost desemnată câștigătoare a Ligii Florilor în sezonul precedent în România a primit o nouă lovitură, cu 24 de ore înaintea duelului cu Borussia, ocupanta locului șase - ultimul calificant în play-off.
Gsp.ro a anunțat în exclusivitate, vineri seară, că la Vâlcea s-au înregistrat patru noi cazuri de COVID-19, trei jucătoare și un membru al staff-ului tehnic fiind depistați pozitiv. Printre aceștia se regăsesc două titulare, extrema dreapta Marta Lopez și de pivotul Maren Aardahl, plus portarul de rezervă Diana Ciucă. Clubul vâlcean a anunțat Federația Europeană de Handbal, care a luat decizia amânării partidei.
Echipa din Germania ar fi trebuit să ajungă în România chiar în dimineața meciului, cu o cursă Charter specială.
Handbal
Adi Vasile a anunțat lotul echipei naționale a României pentru preliminariile EURO 2022
ACUM 2 ORE

Deja-vu pentru SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal din Râmnicu Vâlcea are parte pentru a doua oară de un meci amânat din cauza cazurilor de COVID-19 apărute la echipă. În urmă cu două săptămâni, Vâlcea a fost nevoită să amâne un alt duel din Liga Campionilor, de pe teren propriu, cu Podravka Koprivnica. Atunci, Mireya Gonzalez și Kristina Liscevic au primit rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus.
În total, trei partide din grupa de Liga Campionilor a vâlcencelor au fost amânate în acest sfârșit de săptămână: Buducnost – Gyor, CSKA Moscova – Podravka Koprivnica și Vâlcea - Dortmund. Și în Grupa A, acolo unde evoluează CSM București, există un meci amânat: Rostov Don – Vipers Kristianstad.
Duminică, de la ora 17:00, CSM București este programată să joace în Germania, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin, împotriva lui Bietigheim. "Tigroaicele" sunt pe locul trei în grupă, după Kristiansand și Rostov-Don, toate cele trei echipe având câte trei victorii, din patru meciuri disputate. Primele două locuri în grupă asigură calificarea directă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce ocupantele locurilor 3-6 vor juca în play-off pentru calificarea în Top 8.

Vâlcea, amenințată și în Campionat

SCM Râmnicu Vâlcea traversează o perioadă extrem de dificilă. Dincolo de faptul că va rămâne cu doar patru meciuri disputate, din șase programate până acum în Liga Campionilor, echipa olteană are emoții și pentru următoarea etapă din campionatul României. În perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, Liga Florilor programează patru etape, în cadrul unui turneu organizat la Sf. Gheorghe. Echipele care nu se pot prezenta la competiție din cauza cazurilor înregistrate de Covid-19, pierd toate meciurile programate cu 10-0, potrivit regulamentului Federației Române de Handbal.
Handbal
Adi Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București–Rostov Don: "Altfel arătați ca niște gloabe"
18/09/2021 LA 16:59
Handbal
CSM București nu se regăsește! "Tigroaicele", învinse acasă de Rostov Don, în Champions League
18/09/2021 LA 16:09