Naționala de handbal feminin a României a debutat cu stângul la Campionatul European din Danemarca. Tricolorele au avut o evoluție sub așteptări în meciul contra Germaniei și au cedat în final cu 22-19.
La final, Cristina Laslo a oferit primele reacții din tabăra noastră, iar jucătoarea de la Minaur Baia Mare a spus că atacul echipei noastre nu a funcționat așa cum trebuie, rezultatul datorându-se în special acestui lucru. Totuși, coordonatoarea noastră a declarat că este în continuare încrezătoare în șansele de calificare în grupele principale.
"A fost primul nostru meci oficial, apărarea noastră a fost mai bună ca atacul. Cred că va fi mai bine în continuare, ne dorim victoria în următorul meci. În seara asta, Germania a fost mai bună. Mâine avem pauză, sper să ne revenim şi să obținem o victorie cu Polonia. De azi privim spre victoria din următorul meci.", a declarat Laslo la finalul partidei de la Kolding, citată de Prosport.ro.
Handbal
Adi Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București–Rostov Don: "Altfel arătați ca niște gloabe"
IERI LA 16:59
Pentru România urmează sâmbătă meciul cu Polonia, unul care va fi decisiv pentru calificarea în grupa principală. O victorie în acel meci ne-ar asigura cel mai probabil accederea în faza următoare, dar jocul din această seară nu a fost unul care să ne dea speranțe că vom obține mai mult decât prezența în faza a 2-a a competiției.
Handbal
CSM București nu se regăsește! "Tigroaicele", învinse acasă de Rostov Don, în Champions League
18/09/2021 LA 16:09
Handbal
Dinamo este pusă pe fapte mari! Este la un pas de a perfecta un alt transfer de senzație
17/09/2021 LA 19:08