Naționala de handbal feminin a României a debutat cu stângul la Campionatul European din Danemarca. Tricolorele au avut o evoluție sub așteptări în meciul contra Germaniei și au cedat în final cu 22-19.
La final, Cristina Laslo a oferit primele reacții din tabăra noastră, iar jucătoarea de la Minaur Baia Mare a spus că atacul echipei noastre nu a funcționat așa cum trebuie, rezultatul datorându-se în special acestui lucru. Totuși, coordonatoarea noastră a declarat că este în continuare încrezătoare în șansele de calificare în grupele principale.
"A fost primul nostru meci oficial, apărarea noastră a fost mai bună ca atacul. Cred că va fi mai bine în continuare, ne dorim victoria în următorul meci. În seara asta, Germania a fost mai bună. Mâine avem pauză, sper să ne revenim şi să obținem o victorie cu Polonia. De azi privim spre victoria din următorul meci.", a declarat Laslo la finalul partidei de la Kolding, citată de Prosport.ro.
EHF European League
SCM Rm. Vâlcea, victorie clară la debutul în EHF European League
IERI LA 18:17
Pentru România urmează sâmbătă meciul cu Polonia, unul care va fi decisiv pentru calificarea în grupa principală. O victorie în acel meci ne-ar asigura cel mai probabil accederea în faza următoare, dar jocul din această seară nu a fost unul care să ne dea speranțe că vom obține mai mult decât prezența în faza a 2-a a competiției.
Handbal
Trei dintr-o lovitură! Gloria Bistrița a transferat trei jucătoare cheie ale echipei naționale
IERI LA 16:50
Liga Campionilor
CSM București a început în forță anul în Liga Campionilor la handbal feminin
15/01/2022 LA 19:01