”După cum aţi aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună şi abia aştept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveţi grijă de voi, purtaţi mască şi protejaţi-vă, pentru că virusul nu ocoleşte pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut şi mă voi întoarce, ca de fiecare dată, şi mai puternică", a scris Cristina Neagu pe Facebook.
Jucătoarea s-a izolat şi, din fericire, în ultimele zile nu a intrat în contact cu vreo altă colegă. Ea primise derogare de la naţională (selecţionerul Burcea a pregătit un cantonament la Craiova pentru tricolore) pentru a rămâne în Bucureşti şi a se recupera după operaţia suferită la umăr, urmând ca în această săptămână să facă joncţiunea cu lotul lui CSM. Lucru care evident nu se va mai întâmpla, Cristina trebuind să stea acum două săptămâni izolată.

CRISTINA NEAGU, CEA MAI BUNĂ DIN LUME, UN MODEL DE URMAT

Handbal
S-au decis primele două calificate pentru Final 4 în Liga Campionilor. Dinamo le-a învins pe ambele
ACUM 16 ORE
Considerată cea mai bună jucătoare de handbal din lume, Cristina Neagu este singura sportivă din istorie care a câștigat de patru ori titlul de ”Cea mai bună jucătoare din lume” în clasamentul IHF. Cristina s-a îndrăgostit de sport încă din copilărie, arătând de la o vârstă fragedă că are aptitudinile potrivite pentru a face performanță. Spunea mai demult, într-un interviu, că-i plăcea să joace fotbal, însă handbalul a fost dragostea ei cea mai mare. Mai mult, ea a fost descoperită întâmplător de antrenoarea Maria Covaci. Neagu a ajuns să joace pentru echipa de junioare a României și în 2005 a fost desemnată prima oară "cea mai valoroasă jucătoare a lumii".
Handbal
Ce ar schimba Viorel Mazilu dacă ar avea puterea la handbal: "Aș arde tot și aș construi de la zero"
17/05/2022 LA 18:09
Handbal
Neagu, Broch și Amorim, nominalizate pentru echipa ideală a Ligii Campionilor
17/05/2022 LA 17:29