Rapid București și CSM București și-au aflat azi adversarele din Liga Campionilor la handbal feminin. Formația giuleșteană a intrat în competiție din postura de campioană a României, în timp ce "tigroaicele" au primit un wildcard.
Competiția pornește la drum cu 16 echipe repartizate în două grupe. Așadar, toate numele importante din handbalul feminin vor ajunge în sezonul 2022/23 în București. Este pentru prima în istoria competiției când capitala României are două echipe la start, în handbalul feminin.

Rapid aduce Gyor în România, iar CSM București va înfrunta Vipers, deținătoarea titlului

Handbal
Victorii pentru adversarele României la Euro 2022. Franța și Țările de jos, în mare formă
ACUM 15 ORE
Rapid a fost prima echipă extrasă din România, în Grupa B, cu Gyor, Metz, Buducnost, Storhamar, Esbjerg, Lokomotiva Zagreb și Kastamonu.
CSM București a intrat automat în Grupa A, alături de Odense, Vipers Kristiansand, Krim Ljubljana, Bietigheim, FTC Rail Cargo, Brest Bretagne și Banik Most.
Două echipe din aceeași țară nu se pot înfrunta în prima fază a Ligii Campionilor.
La fel ca în ultimele sezoane ale EHF Champions League, competiția din 2022 va începe cu două grupe a câte opt echipe fiecare. Primele 6 echipe clasate se vor califica în faza eliminatorie. Câștigătoarele de grupă și locurile secunde vor ajunge direct în sferturile de finală. Formațiile clasate pe locurile 3-6 vor juca optimi de finală.
Cele două formații din România vor debuta în Champions League în week-endul 10/11 septembrie, atunci când este programată prima etapă.
Handbal
România bate Serbia 26-20 la Trofeul Carpați. Prima victorie cu Pera selecționer
IERI LA 19:00
Handbal
Să nu fim supărați. Nu România a făcut egal cu Austria, la Trofeul Carpați, ci Republica Moldova!
IERI LA 06:26