Rapid București este o formație renăscută la handbal și a avut o primă parte de sezon. Azi, în ultimul joc oficial din 2021, a obținut o victorie mare pe terenul echipei Minaur Baia Mare, cu scorul de 32-28. A fost a 8-a victorie în 9 partide desfășurate în această vară.
Astfel, în urma acestui rezultat, echipa pregătită de spaniolul Carlos Viver a luat un avans de 5 puncte în campionat și visează din nou la titlu după o pauză de 19 ani! Acum, la întreruperea campionatului până în ianuarie, Rapid are 24 de puncte, fiind urmată de CSM București, Dunărea Brăila și CSM București, toate cu câte 19 puncte.
Liga Campionilor
Dinamo cedează în repriza a doua cu Flensburg și pierde o nouă partidă în Champions League
25/11/2021 LA 19:18

Rapid București s-a transformat în ultimii 2 ani

Rapid București a revenit în urmă cu 2 ani în Liga Națională și a început să emită din nou pretenții după o perioadă în care a făcut "naveta" între primele două eșaloane ale handbalului.
Conducerea secției de handbal a fost preluată de Bogdan Vasiliu, cel care era nr. 1 în 2016 la CSM București, când s-a câștigat Liga Campionilor. La echipă au fost adus spaniolul Carlos Viver, fost selecționer al Spaniei, dar și o serie de jucătoare de valoare, precum Oana Manea Lefter, Sorina Tîrcă, Julia Foggea, Fraga Fernandez, , Hernandez Serrador, Denisa Dedu și Gabriela Perianu. Ultimele două încă nu au apucat să debuteze.
Singurul eșec al Rapidului de până acum a venit cu CSM București (30-38), dar formația giuleșteană o privește acum de sus pe actuala campioană a României.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
EHF European League
Cum s-a încheiat tragerea la sorți pentru echipele românești în Liga Europeană
25/11/2021 LA 11:21
Handbal
Reacțiile lui Gheorghe Tadici după scandalul momentului în handbal: "Vrem antrenori-roboţi?"
25/11/2021 LA 10:11