Rapid București a confirmat marți că interul stânga Isabel Guialo va juca în sezonul 2022/23 pentru club. Formația pregătită de Carlos Viver va încerca să-și păstreze titlul în Liga Națională și în acealși timp să aibă un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.
În ultimul sezon, clubul a câștigat titlul pe plan intern, după o pauză de 19 ani.

Rapid și-a prezentat ultima achiziție + Sorina Tîrcă și-a prelungit contractul pe 2 ani

Handbal
Marea problemă a campioanei Dinamo pentru sezonul viitor! Cum încearcă Pascual să schimbe lucrurile
12/08/2022 LA 09:38
"Jucătoare de bază la fosta echipa, Fleury Loiret HB, și la naționala Angolei, sportiva are în palmares prezențe notabile la Campionatele Mondiale, două ediții ale Jocurilor Olimpice, campionatul Africii și al Angolei. Aaleasă MVP-ul campionatului Africii CAHB în 2021, interul stânga mai are în palmares:
Cea mai bună marcatoare a Angolei la Campionatul Mondial din 2019
Titlul de cel mai bun centru în Campionatul African (2018)
Medalia de aur în campionatul african în 2020", este prezentarea pe care i-a făcut-o clubul ultimei achiziții, pe pagina oficailă de Facebook.
Tot la începutul săptămânii, Rapid București a anunțat că a prelungit contractul pe 2 ani cu Sorina Tîrcă.
"Sezonul trecut la Rapid pentru mine a fost ceva magic, ireal, un vis devenit realitate după o perioadă dificilă în viața mea. Avem cea mai frumoasă galerie din toată țara, care merită tot respectul, pentru că fără ei nu puteam ajunge atât de departe.Titlul câștigat este rodul echipei, staff-ului, conducerii, sponsorilor, dar nu în ultimul rând al galeriei care ne-a susținut meci de meci, indiferent de rezultat. Le mulțumim tuturor și îi așteptăm din sezonul viitor alături de noi în număr cât mai mare, să facem lucruri mărețe împreună!", a fost declarația interului stânga după, prelungirea contractului.
Rapid București va juca în Liga Campionilor din toamnă, iar adversarii îi va afla la tragerea la sorți din 1 iulie.
Handbal
EXCLUSIV. Melinda Geiger se întoarce pe teren. Cu ce echipă a semnat!
11/08/2022 LA 05:53
Handbal
Naționala României de handbal feminin are un nou selecționer: Florentin Pera
09/08/2022 LA 11:07