Buzăul nu-i priește Rapidului. Campioana a pierdut din nou, de această dată și mai rău decât o făcuse în sezonul trecut (25-30). Giuleștencele au cedat acum fără drept de apel, 29-36, la capătul unui meci dezastruos.
Rapid venea după înfrângerea în Supercupa României cu CSM București, 26-28, și apoi după egalul pe teren propriu cu aceeași CSM, 31-31. Ultimul rezultat probabil că nu a putut fi uitat prea ușor de bucureștence. Au condus CSM București și cu cinci goluri avans, dar pe final s-au văzut egalate.

Carlos Viver a schimbat ca la hochei, dar și-a afundat echipa

Handbal
România nu mai are echipă de Liga Campionilor în sezonul viitor, la masculin!
ACUM 7 ORE
Debutul jocului de la Buzău a fost unul echilibrat. 24 de minute cele două echipe au mers cap la cap (13-13), după care echipa antrenată de Adrian Chiruț s-a desprins. A profitat din plin de greșelile în apărarea vișiniilor și a intrat la cabine cu un avantaj nesperat, 18-14! Spaniolul Carlos Viver a făcut parcă prea multe schimbări, a tot încercat să găsească un 7 câștigător, dar și-a afundat parcă și mai mult echipa.
În partea a doua a fost dezastru total pentru giuleștence. Nimic nu a mai funcționat în tabăra oaspetelor. Greșelile s-au înmulțit, iar Gloria a prins tot mai mult curaj. Difernța pe tabelă a început să crească. Rapid nu a avut nicio jucătoare cu o evoluție mai de Doamne ajută!, în timp ce la buzoience au fost multe handbaliste care au strălucit. Rând pe rând Harabagiu, Petrovici, Batinovici, Zamfirescu, Vasileuskaia sau Iuganu au arătat multă disponibilitate la efort și o ambiție ieșită din comun. Buzăul a condus și cu 9 goluri diferență, dar în cele din urmă s-a terminat ”doar” 36-29.
O situație complicatăpentru Rapid care pierde teren în lupta la titlu. Carlos Viver parce că a pierdut vestiarul și că nimeni nu mai ascultă de ce spune ibericul. Nu degeaba Eliza Buceschi a cerut să plece, iar Lacrabere, Ostase, Tîrcă-Grozav sunt nemulțumite că nu-și găsesc locul în echipă.
https://i.eurosport.com/2022/08/31/3442863.jpg

Și bătuți și cu amendă

Pentru al treilea joc consecutiv, Rapid nu respectă ”Legea Novak”, neavând tot timpul trei jucătoare romance pe teren. Carlos Viver a dat senzația, în startul jocului, că face schimbări tocmai pentru a respecta regula. A avut mereu trei romance pe teren învârtindu-le la schimbări pe Perianu, Tîrcă-Grozav, Badea, cu Ciucă sau Dedu-Șandru în poartă.
La 11-10 pentru Gloria, în minutul 18, a cerut însă time-out, și pare că ceva l-a scos din sărite pe iberic. A rămas doar cu două romance pe teren, asumându-și probabil amenda de 3200 de lei. Rapid bifează al treilea joc consecutive în care nu respect regula FRH și are de plătit în conturile federației suma de 9.300 de lei, în mai puțin de o lună!
Gloria Buzău 36
Harabagiu 8 goluri, Iuganu 6, Vasileuskaia 5, Petrovic 4, Blazevic 4, Ilyna 3, Zamfirescu 3, Moroianu 3. Antrenor: Adrian Chiruț
Rapid 29
Tîrcă-Grozav 7, Lacrabere 6, Hernandez 4, Fernandez 3, Buceschi 3, M. Lopez 2, Ostase 2, Korsos 1, Kanor 1. Antrenor: Carlos Viver

CSM BUCUREȘTI-CSM TG. JIU 34-28

CSM București a respectat regula româncelor
CSM București și-a trecut și ea în cont prima victorie în actualul sezon al Ligii Florilor. Echipa antrenată de Adrian Vasile a trecut cu 34-28 de nou-promovata CSM Tg. Jiu. Ar fi de semnalat faptul că Adi Vasile a jucat foarte mult din timpul de joc cu tinerele Gogârlă, Mihai, Stoica și Ailincăi. După meciurile cu Rapid în care a încălcat ”Legea Novak”, CSM București a respectat acum reglementările și a avut în permanență cel puțin trei romance pe teren. Cristina Neagu a fost menajată în acest joc.
Handbal
"Mi-e scârbă și îmi ajunge! Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului!"
ACUM 12 ORE
Liga Campionilor
CSM București termină la egalitate cu Bietigheim și rămâne neînvinsă în Liga Campionilor
25/09/2022 LA 17:17