CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor după ce a terminat la egalitate, scor 27-27, cu Team Esbjerg, în Danemarca. Nordicele câștigaseră, însă, cu scorul de 26-25 la București, golul marcat în ultima secundă dovedindu-se decisiv.
La câteva ore după meci, Cristina Neagu a vorbit despre ce a simțit la finalul partidei și despre cât de greu de digerat a fost rezultatul din Danemarca: "Suntem dezamăgiți. Așa cum vă spuneam, prevedeam o dublă echilibrată, e greu când pierzi calificarea la un gol, a fost o noapte foarte grea, foarte scurtă, nu sunt multe de zis, dezamăgirea este mare.
Nu știu, cred că norocul îl mai faci și cu mâna ta, am întâlnit o echipă foarte bună. Cred că ne-am ridicat la înălțimea acestui sfert de finală. Așa e în finală, trebuie să existe un câștigător și învins, din păcate am fost noi învinșii, din nou.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
ACUM 4 ORE
Unele care am jucat mult resimțim această oboseală. O să ne pregătim în continuare, încercăm să câștigăm toate partidele pe care le mai avem", a declarat Cristina Neagu.
Sportiva a recunoscut și că în ultimii ani a resimțit o oarecare presiune pe umeri, însă a punctat că CSM are acum o echipă puternică, un grup cu care speră să ajungă din nou în Final Four-ul Ligii Campionilor.
"Cu echipa națională ne-am calificat la Euro, întotdeauna sunt grele înfrângerile, pentru asta muncești zi de zi. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe. Cred că e vorba de câteva detalii, inclusiv din partida tur.
În manșa a doua am ratat din câteva situații foarte clare și nu am reușit să ne apărăm. Presiunea pe umerii mei există de mulți ani, m-am obișnuit, nu o mai resimt.
Avem un grup extraordinar. Poate o să avem puțin noroc, dar cel mai important este să mai câștigăm meciurile noastre. Ne dorim să câștigăm din nou Liga Campionilor. Pentru mine și pentru echipă rămâne obiectivul de a ajunge în Final Four.
Dacă o să fie să se întâmple, nu pot să spun că nu m-ar bucura, aș fi ipocrită, o să fiu bucuroasă să primesc acest trofeu. Mi-e dor de Final Four-ul Ligii Campionilor", a adăugat Neagu.
Citește și:

"NU E DREPT, DAR ĂSTA E SPORTUL!"

Adi Vasile a spus că doar câteva momente de neatenție pentru echipa sa au fost fatale și calificarea a zburat: "A fost un joc de o calitate atât de bună încât nu a fost nevoie decât de câteva momente de rătăcire pentru a aluneca pe tobogan.
Esbjerg are multă calitate și a profitat imediat de aceste momente ale noastre. Au fost câteva faze în care nu am reușit să ne apărăm cum trebuie, în care nici nu am putut înscrie, am ratat. Și atunci le-am băgat în joc.
E greu de crezut că linia dintre succes și insucces e atât de subțire... Nu e drept, dar ăsta e sportul, felicit echipa adversă și-i urez multă baftă la Final Four", a declarat tehnicianul CSM.
Tot mai mulți suporteri și fani ai echipei bucureștene îi cer demisia antrenorului CSM, dar Adrian Vasile a încheiat conferința de presă printr-o frază în care arată că nu are de gând să plece, el mai având doi ani de contract cu CSM București: "Vom reveni mai puternici în sezonul viitor al Ligii Campionilor!"
Mai rău pentru CSM București este că nici în întrecerea internă nu o duce prea bine. E pe locul 2 în spatele Rapidului și așteaptă ca giuleștencele să se împiedice în ultimele trei etape pentru a câștiga titlul.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
IERI LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
IERI LA 15:44