Dinamo București era o echipă în moarte clinică în urmă cu aproximativ 8 ani în urmă, dar acum face senzație în Liga Campionilor. După un succes cu Vive Kielce în debutul Top 16 al celei mai importante competiție din Europa (scor 32-29), campioana României a obținut în această seară o victorie și mai mare, 31-29 cu Veszprem.
Pe cine a bătut Dinamo? În ultimii 8 ani, Veszprem s-a calificat de 6 ori în turneul Final Four al Ligii Campionilor, iar în 3 ocazii a jucat și finala competiției. Clubul maghiar are un buget în jur de 10-11 milioane de euro, fiind în topul celor mai bogate trei grupări din lume, după PSG și la bătaie cu THW Kiel.
Campionatul Mondial
EXCLUSIV | Cine "explodează" la Mondial și marele minus al naționalei. Analiza Aureliei Brădeanu
ACUM 2 ORE

Reacția lui Xavier Pascual după Dinamo - Veszprem

Xavier Pascual a avut la dispoziție o echipă foarte curajoasă, care a jucat cu dezinvoltură împotriva unei echipe care zăptămânile trecute a învins PSG și FC Barcelona, tot în Grupa B.
"În primul rând, aș vrea să dedic victoria tatălui lui Marian Cozma. Cred că a fost o zi specială pentru el!", a declarat antrenorul catalan la conferința de presă. Jocul Dinamo – Veszprem s-a jucat și în memoria handbalistului român, ucis în urmă cu 12 ani la Veszprem.
"Aș vrea să felicit și adversara, cred că au jucat foarte bine până acum în Liga Campionilor, au meritat rezultatele pe care le-au obținut. Cât privește acest meci, sunt foarte fericit pentru echipa mea. Băieții au muncit enorm, au pus foarte multă energie în teren. Sunt mândru de jucători. Am meritat să câștigăm! Ambiția noastră este să câștigăm fiecare meci", a mai spus Xavier Pascual.
După 6 etape în Grupa B, Dinamo ocupă locul 6, cu 4 puncte, unul de calificare în play-off. Vive Kielce este lider, cu 10 puncte.
Următoarea partidă a campioanei României este pe 17 noiembrie, în Germania, cu Flensburg.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Campionatul Mondial
Adrian Vasile prefațează debutul României la Campionatul Mondial de handbal. Ce obiectiv și-a propus
ACUM 5 ORE
Campionatul Mondial
A început Campionatul Mondial de handbal feminin! Spania a "defilat" o repriză cu Argentina
ACUM 10 ORE