de MARIAN URSESCU
SCM Craiova a anunțat joi al patrulea transfer pentru sezonul viitor. Un nume important va juca la echipa pregătită de Bogdan Burcea, câștigătoarea Cupei EHF în 2016.
Ana Paula Rodrigues (34 de ani), centrul de la Dunărea Brăila, va lăsa echipa dunăreanăși va deveni ”olteancă”. Ana are o carte de vizită impresionantă. Este campioană mondială în 2013, cu naționala Braziliei, dar și câștigătoare de Liga Campionilor, cu CSM București, în 2016.
Handbal
Ramona Farcău: "Nu sunt adepta forțării copiilor, pentru a obține niște rezultate mincinoase"
ACUM O ORĂ
Ana Paula a jucat la echipe de top ale Europei. Cu Rostov Don a câștigat Cupa EHF în 2017, iar cu Hypo Viena a triumfat în Cupa Cupelor în 2013. Este campioană a Austriei, României și Rusiei.

Ana Paula Rodrigues face parte din proiectul unei noi echipe puternice la Craiova

”Ne dorim să creăm o echipă puternică și să facem spectacol, atât în teren, cât și în tribune. Împreună suntem mai puternici!”, au anunțat craiovenii, pe site-ul grupării oltene.
Ana Paula Rodrigues este a patra jucătoare transferată de SCM Craiova pentru sezonul viitor. În Bănie au mai fost anunțate portarul AnastasiaBabovic, componentă a naționalei Muntenegrului, care vine de la Dunajvaros, extrema stânga DijanaMugosa, care a jucat ultima dată la Podravka Koprivnica, și extrema dreapta KatarinaKrpežŠlezak, de la Krim Ljubljana.
În schimb, Craiova nu se va mai baza în sezonul viitor pe portarul Ekaterina Dzhukeva (CSM Tg. Jiu) și pe extrema Hege Loken (Horsens).
Handbal
Minaur a ratat medaliile de bronz în EHF European League la aruncările de la 7 metri!
IERI LA 18:16
Handbal
Dinamo face eventul! Finală extrem de palpitantă în fața Stelei
IERI LA 17:43