SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă de Gyor, scor 29-35. Echipa ocupă locul 4, cu 7 puncte, în clasamentul Grupei 2 din Liga Campionilor. Vâlcencele s-au calificat în sferturile competiţiei.
SCM Râmnicu Vâlcea a avut un start foarte bun de joc, însă jucătoarele lui Gyor au revenit şi au întors scorul. Scorul la pauză era de 20-15 în favoarea unguroaicelor. În repriza secundă, Gyor a avut chiar şi 8 puncte diferenţă pe tabela de marcaj.
Duminică, vâlcencele îşi vor afla adversara din sferturile de finală ale competiţiei. Posibilele adversare ale lui Gyor sunt Esbjerg şi Metz.
Campionatul Mondial
VIDEO | Mărturisirile Oanei Borș după accidentarea teribilă: "M-am trezit pe jos, cu dureri"
ACUM 35 MINUTE
Gyor este câştigătoarea en-titre a trofeului Ligii Campionilor. SCM Râmnicu Vâlcea ocupă locul 4, cu 7 puncte, în clasamentul Grupei 2 din Liga Campionilor.
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Primul interviu al Oanei Borș după accidentarea teribilă de la Campionatul Mondial de Handbal
ACUM O ORĂ
Campionatul Mondial
Crina Pintea, după România - Iran: "Am simțit că am rămas fără ochi, nu avem curaj să-l deschid"
ACUM 13 ORE