După victoria de la Koprivnica în fața croatelor de la Podravka (27-25) din urmă cu 3 zile, SCM Râmnicu Vâlcea a obținut cea de-a 2-a victorie din această ediție de Champions League.
Vâlcencele au condus din primul până în ultimul minut în meciul de pe teren propriu contra lui Buducnost. La pauză, elevele lui Florentin Pera au condus cu 14-10, dar în repriza secundă muntenegrencele s-au apropiat chiar la un gol, însă nu au reușit niciodată să egaleze, iar la final tabela a arătat 25-23 pentru formația olteană.
"Mi-am dorit enorm victoria, în contextul în care Buducnost este o echipă foarte valoroasă, care era în mare formă. Îmi felicit echipa pentru dăruire. Cred că am luat o opțiune importantă pentru calificare. Dar mai sunt multe meciuri și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim, să fim modești și să mergem înainte.", a declarat Florentin Pera la finalul întâlnirii.
Handbal
FC Barcelona - Dinamo 36-32. A plouat cu goluri într-un moment istoric pentru campioana României
ACUM O ZI

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

SCM Râmnicu Vâlcea-Buducnost 25-23

Prin acest succes, vâlcencele și-au consolidat poziția a 6-a în grupă, ultima care asigură calificarea în runda următoare. Campiona României are acum 4 puncte după 8 meciuri, cu 2 mai mult decât Podravka și Borussia Dortmund, nemțoaicele având și un meci în plus.
Următoarea partidă pentru Vâlcea în Champions League va fi luni, 24 ianuarie, tot pe teren propriu, împotriva rusoaicelor de la CSKA Moscova. În tur, echipa lui Florentin Pera a fost umilită în Rusia, CSKA învingând la 10 goluri diferență, scor 30-20.
Liga Campionilor
Xavi Pascual, revenire emoționantă la Barcelona, înaintea meciului lui Dinamo din Champions League
IERI LA 15:51
Handbal
Fiori la Viena! România a evitat la ultima fază o înfrângere în partida cu Austria
10/10/2021 LA 18:06