După victoria de la Koprivnica în fața croatelor de la Podravka (27-25) din urmă cu 3 zile, SCM Râmnicu Vâlcea a obținut cea de-a 2-a victorie din această ediție de Champions League.
Vâlcencele au condus din primul până în ultimul minut în meciul de pe teren propriu contra lui Buducnost. La pauză, elevele lui Florentin Pera au condus cu 14-10, dar în repriza secundă muntenegrencele s-au apropiat chiar la un gol, însă nu au reușit niciodată să egaleze, iar la final tabela a arătat 25-23 pentru formația olteană.
"Mi-am dorit enorm victoria, în contextul în care Buducnost este o echipă foarte valoroasă, care era în mare formă. Îmi felicit echipa pentru dăruire. Cred că am luat o opțiune importantă pentru calificare. Dar mai sunt multe meciuri și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim, să fim modești și să mergem înainte.", a declarat Florentin Pera la finalul întâlnirii.
Handbal
Adrian Vasile rămâne la CSM București! Anunțul făcut înaintea optimilor Ligii Campionilor
ACUM 2 ORE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

SCM Râmnicu Vâlcea-Buducnost 25-23

Prin acest succes, vâlcencele și-au consolidat poziția a 6-a în grupă, ultima care asigură calificarea în runda următoare. Campiona României are acum 4 puncte după 8 meciuri, cu 2 mai mult decât Podravka și Borussia Dortmund, nemțoaicele având și un meci în plus.
Următoarea partidă pentru Vâlcea în Champions League va fi luni, 24 ianuarie, tot pe teren propriu, împotriva rusoaicelor de la CSKA Moscova. În tur, echipa lui Florentin Pera a fost umilită în Rusia, CSKA învingând la 10 goluri diferență, scor 30-20.
Handbal
Alfredo Quintana a murit la doar 32 de ani. Era printre cei mai buni portari din lume
27/02/2021 LA 09:44
Handbal
IHF, impresionată de ce s-a întâmplat în România! "Un succes"
23/02/2021 LA 09:05