După victoria de la Koprivnica în fața croatelor de la Podravka (27-25) din urmă cu 3 zile, SCM Râmnicu Vâlcea a obținut cea de-a 2-a victorie din această ediție de Champions League.
Vâlcencele au condus din primul până în ultimul minut în meciul de pe teren propriu contra lui Buducnost. La pauză, elevele lui Florentin Pera au condus cu 14-10, dar în repriza secundă muntenegrencele s-au apropiat chiar la un gol, însă nu au reușit niciodată să egaleze, iar la final tabela a arătat 25-23 pentru formația olteană.
"Mi-am dorit enorm victoria, în contextul în care Buducnost este o echipă foarte valoroasă, care era în mare formă. Îmi felicit echipa pentru dăruire. Cred că am luat o opțiune importantă pentru calificare. Dar mai sunt multe meciuri și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim, să fim modești și să mergem înainte.", a declarat Florentin Pera la finalul întâlnirii.
Handbal
Steaua a ratat dramatic calificarea în grupele EHF European League!
ACUM 2 ORE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

SCM Râmnicu Vâlcea-Buducnost 25-23

Prin acest succes, vâlcencele și-au consolidat poziția a 6-a în grupă, ultima care asigură calificarea în runda următoare. Campiona României are acum 4 puncte după 8 meciuri, cu 2 mai mult decât Podravka și Borussia Dortmund, nemțoaicele având și un meci în plus.
Următoarea partidă pentru Vâlcea în Champions League va fi luni, 24 ianuarie, tot pe teren propriu, împotriva rusoaicelor de la CSKA Moscova. În tur, echipa lui Florentin Pera a fost umilită în Rusia, CSKA învingând la 10 goluri diferență, scor 30-20.
Handbal
Florentin Pera după victoria de la Trofeul Carpați: "Trebuie să dăm încredere tuturor jucătoarelor!"
02/10/2022 LA 10:16
Handbal
România bate Spania și câștigă Trofeul Carpați la Bistrița! Cine sunt sportivele care s-au remarcat
02/10/2022 LA 05:26