SCM Râmnicu Vâlcea jucase 6 partide în Liga Campionilor la handbal feminin fără să obțină nici un punct, până la ora meciului cu Podravka. Croatele nu stăteau nici ele mai bine, având doar 2 puncte din 14 posibile. Cele două ocupau ultimele două locuri din grupa B.

SCM Râmnicu Vâlcea, în control permanent

Româncele au controlat partida, cu excepția primelor minute de joc, fiind permanent în avantaj. Croatele au reușit în mai multe rânduri să se apropie la un singur gol, însă au greșit mai mult și în cele din urmă româncele s-au impus, obținând prima victorie și primele două puncte în Champions League, în acest sezon.
Handbal
Dinamo a făcut scor cu Potaissa Turda! 43 de goluri marcate de alb-roșii!
IERI LA 15:42
Yuliya Dumanska a apărat bine în poarta gazdelor, având 11 intervenții salvatoare, dar echipa sa nu a fost la fel de eficientă pe faza de atac.
Minevskaja a fost golghetera formației din Vâlcea cu 7 goluri, urmată de Trifunovic și Gonzales Alvarez, cu câte 4, în timp ce la gazde Milosavljevic a marcat de 11 ori.
Cu cele două puncte realizate duminică, Vâlcea a predat ultima poziție a clasamentului chiar gazdelor de la Podravka, urcând pe locul 6, favorizată de un golaveraj mai bun și de rezultatele directe.
sursa: Mediafax
Handbal
Liga Florilor a trimis cele mai multe jucătoare la Euro 2022: 31 de ”straniere” și 18 românce!
26/11/2022 LA 16:18
Handbal
Cristina Neagu, nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a anului
25/11/2022 LA 18:29