De Marian Ursescu
SCM Rm. Vâlcea și-a trecut în cont sâmbătă, pe teren propriu, a treia victorie consecutivă în grupa D a EHF European League, a doua competiție continentală ca valoare. Echipa antrenată de norvegianul Bent Dahl a depășit cu 32-27 pe Chambray Touraine (Franța).
O singură repriză au avut probleme vâlcencele cu adversarele din Franța. Chambray, cu campioana mondială Rikke Granlund, în poartă, în mare formă, dar și cu campioana olimpică și mondială Alexandra Lacrabere (7 reușite), pe post de golgeter, a condus în prima parte, dar la cabine s-a intrat la egalitate: 12-12.
Handbal
Laudatio pentru "Pitica Atomică" a handbalului! Valentina Elisei Ardean, la momentul retragerii
ACUM 19 ORE

Urmează dubla cu Viborg

Oltencele au jucat mult mai exact în partea a doua, apărarea și-a făcut treaba, iar portarul Isabelle Roch a avut și ea o prestație la înălțime. Vâlcea s-a desprins la 25-17 și a tăiat elanul oaspetelor. Chambray a jucat fără portar pe faza de atac, dar nu au putut decât să mai reducă din diferență.
COSTICĂ BUCESCHI A PRELUAT NAȚIONALA FEMININĂ DE HANDBAL A TURCIEI!
S-a terminat 32-27, a treia victorie în grupă pentru Vâlcea care, matematic, nu mai poate pierde locul 2 și implicit calificarea în ”sferturi”. Au marcat pentru SCM Rm. Vâlcea: Glibko 8 goluri, Elghaoui 7, Nikolic 5, Florica 3, Liscevic 3, Gonzalez 3, Bucur 2 și Klikovac 1.
Urmează însă dubla cu danezele de la Viborg: 13 februarie (Rm. Vâlcea) și 16 februarie (Viborg) pentru primul loc în grupa D. Viborg joacă în această seară, ora 21:00, pe teren propriu, cu Vac.
Clasament grupa D
1. SCM Rm. Vâlcea 6
2. HK Viborg 4
3. Chambray 2
4. VacI NKSE 0
Handbal
Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu, după acuzațiile hanbalistei la adresa Zalăului
IERI LA 07:02
Handbal
Cristina Neagu după victoria de la Zalău: "Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte!"
26/05/2022 LA 18:50