Vali Caciuriac va fi înlocuită cu Bogdan Vasiliu în funcţia de director general al Clubului Sportiv Rapid Bucureşti, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul executiv al grupării giuleştene, Tiberiu Ţiclea.
"Începând cu data de 2 iunie, doamna Caciuriac nu va mai fi directorul Clubului Sportiv Rapid. În locul dânsei va fi Bogdan Vasiliu. Doamna Caciuriac va fi prezentă la evenimentul de mâine de pe Stadionul Giuleşti dedicat copiilor. Încă nu am programat un eveniment de retragere pentru dânsa, dar cu siguranţă îl vom face. Însă dânsa îşi va continua activitatea în club, vom vedea sub ce formă", a precizat Ţiclea.
Handbal
Naționala României U20 a terminat pe locul 18 la Campionatul Mondial de tineret
01/07/2022 LA 16:20

Se schimbă șeful la Rapid București. Managerul de la handbal devine director general

Bogdan Vasiliu (44 de ani) a activat până acum ca manager al secţiei de handbal din cadrul CS Rapid și a fost unul dintre artizanii câștigării titlului în Liga Națională feminină. Clubul a cucerit din nou trofeul după o pauză de 19 ani și va evolua în stagiunea următoare în Liga Campionilor.
În vârstă de 61 de ani, Valentina Ionescu-Caciuriac se află în conducerea CS Rapid din anul 2000, mai întâi activând în funcţia de vicepreşedinte, iar apoi în cea de preşedinte.
Ea este medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Los Angeles 1984 la săritura în lungime, cu aur la Campionatele Europene din 1982 şi este totodată fostă deţinătoare a recordului mondial.
Sursa: Agerpres
Handbal
CSM București a oficializat un alt transfer de top. Cvartet din naționala Franței în lot
01/07/2022 LA 13:26
Handbal
Numele uriașe cu care Dinamo București va juca în Liga Campionilor la handbal, sezonul 2022/23
01/07/2022 LA 09:56