Prin urmare, nu se va mai juca niciun meci în actualul sezon, nici în Liga Florilor, nici în Liga Zimbrilor. EHF a anunțat FRH că trebuie să trimită numele formațiilor participante în sezonul viitor al Champions League până cel târziu la 1 iunie. Reprezentanții FRH au discutat în ultimele ședințe posibilitatea de a relua sezonul de handbal, însă decizia EHF le-a dat planurile peste cap.
Consiliul de Administrație al FRH va trebui însă să găsească o modalitate prin care va încheia sezonul, și în funcție de aceasta se vor cunoaște echipele participante în cupele europene. În prezent, la feminin, România are dreptul să înscrie o echipă în Liga Campionilor și trei în European Handball League, noua denumire a Cupei EHF. Challenge Cup va deveni acum Cupa EHF, dar acolo România nu are dreptul să înscrie nicio echipă. La masculin, România are dreptul la două formații în European Handball League și două în Cupa EHF.
Vom face toate demersurile pentru a avea cât mai multe echipe în cupele europene. Vom face lobby la EHF nu doar pentru echipele de Liga Campionilor, ci și pentru formațiile care doresc să participe în celelalte competiții europene – Alexandru Dedu, Președintele FRH
Liga Campionilor
CSM București termină la egalitate cu Bietigheim și rămâne neînvinsă în Liga Campionilor
IERI LA 17:17
Reprezentanţii celor 13 echipe din Liga Naţională de handbal feminin şi ai celor 8 din liga secundă au susţinut, luni, o videoconfeerinţă consultativă cu FRH, privind încheierea stagiunii 2019-2020. O decizie va fi luată de CA al FRH în 18 mai, dar astăzi emisarii cluburilor de primă ligă şi-au exprimat dorinţa, 12 din 13, de a nu mai juca pe teren finalul stagiunii.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Rapid, victorie mare în Liga Campionilor. Campioana României, pe 2 în grupă
IERI LA 14:36
Liga Campionilor
Dinamo a scos un egal cu GOG, după o revenire spectaculoasă a băieților lui Xavi Pascual
22/09/2022 LA 18:26