Handbal

Sezonul de handbal din România, încheiat! EHF, mesaj tranșant pentru Federația Română

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

România

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
11/05/2020 la 14:08

Federația Europeană de Handbal (EHF) le-a transmis azi șefilor forului din România că trebuie să trimită, până la 1 iunie, numele echipelor participante în Champions League.

Prin urmare, nu se va mai juca niciun meci în actualul sezon, nici în Liga Florilor, nici în Liga Zimbrilor. EHF a anunțat FRH că trebuie să trimită numele formațiilor participante în sezonul viitor al Champions League până cel târziu la 1 iunie. Reprezentanții FRH au discutat în ultimele ședințe posibilitatea de a relua sezonul de handbal, însă decizia EHF le-a dat planurile peste cap.

Consiliul de Administrație al FRH va trebui însă să găsească o modalitate prin care va încheia sezonul, și în funcție de aceasta se vor cunoaște echipele participante în cupele europene. În prezent, la feminin, România are dreptul să înscrie o echipă în Liga Campionilor și trei în European Handball League, noua denumire a Cupei EHF. Challenge Cup va deveni acum Cupa EHF, dar acolo România nu are dreptul să înscrie nicio echipă. La masculin, România are dreptul la două formații în European Handball League și două în Cupa EHF.

Handbal

Cristina Neagu şi Asma Elghaoui, incluse în echipa ideală a Ligii Campionilor

ACUM 32 MINUTE
Vom face toate demersurile pentru a avea cât mai multe echipe în cupele europene. Vom face lobby la EHF nu doar pentru echipele de Liga Campionilor, ci și pentru formațiile care doresc să participe în celelalte competiții europene – Alexandru Dedu, Președintele FRH

Reprezentanţii celor 13 echipe din Liga Naţională de handbal feminin şi ai celor 8 din liga secundă au susţinut, luni, o videoconfeerinţă consultativă cu FRH, privind încheierea stagiunii 2019-2020. O decizie va fi luată de CA al FRH în 18 mai, dar astăzi emisarii cluburilor de primă ligă şi-au exprimat dorinţa, 12 din 13, de a nu mai juca pe teren finalul stagiunii.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Handbal

Un fost handbalist al lui Dinamo, ridicat de DIICOT: e suspectat de trafic de droguri

ACUM 21 ORE
Handbal

Un nou transfer de marcă al lui Dinamo la handbal! Un fost jucător al Stelei vine în Ștefan cel Mare

IERI LA 09:32
Subiecte asemănătoare
Handbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Handbal

Cristina Neagu şi Asma Elghaoui, incluse în echipa ideală a Ligii Campionilor

ACUM 32 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Handbal

#DORdeSPORT cu Ana Maria Tănăsie

00:08:09

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe