Articol scris de Andrei Bobeică
Partida a început cu o întârziere de 30 de minute din cauza faptului că una dintre porți era mai mică și nu respecta dimensiunile impuse de regulament.
Handbal
Dinamo este pusă pe fapte mari! Este la un pas de a perfecta un alt transfer de senzație
ACUM 20 ORE

Ce se întâmplă când terenul e neregulamentar

Dacă gazdele nu rezolvau problema în 30 de minute, ar fi pierdut partida la masa verde, după cum spune articolul 44 din regulament.
"2. În situaţia în care echipa organizatoare nu remediază deficienţele arătate la art. 44.1 în maxim 30 de minute de la ora oficială de începere, jocul nu se va mai disputa, iar echipa în cauză va fi sancţionată cu pierderea jocului prin forfait. Termenul de 30 de minute se aplică şi în cazul în care deficienşele arătate anterior apar după începerea jocului, fiind calculat de la momentul întreruperii jocului de către arbitru.
3. Acest termen nu poate fi cumulat cu cel acordat pentru asigurarea asistenţei medicale.
4. Arbitrii sunt obligaţi să nu înceapă sau să nu continue jocurile atunci când terenurile de joc prezintă una sau mai multe dintre deficienţele menţionate la art. 44.1.", după cum se arată în regulament.
Știința Miroslava ocupă locul 2 în Seria 1 a Ligii a treia, la două puncte în spatele liderului Bucovina Rădăuți, în timp ce Ceahlăul se află pe locul 5.
Handbal
Pe cine a învins, de fapt, Dinamo la debutul în Liga Campionilor!
IERI LA 14:03
Handbal
Dinamo, victorie uriașă în Champions League, în fața lui Kielce
IERI LA 18:45